PSG, pregătită să facă un transfer surprinzător din Premier League! Cine va fi coleg cu Neymar şi Mbappe

Razvan Nicolae   
in PSG
26/12/2018, 18:50
PSG, pregătită să facă un transfer surprinzător din Premier League! Cine va fi coleg cu Neymar şi Mbappe GALERIE FOTO
PSG, pregătită să facă un transfer surprinzător din Premier League

PSG este pregătită să facă un transfer surprinzător în perioada de mercato din iarnă şi să aducă la echipă un jucător din Premier League. Este vorba de Abdoulaye Doucoure de la Watford, jucător care ar urma să suplinească plecarea lui Adrien Rabiot, jucător dorit de la Barcelona.

Adrien Rabiot a decis să nu semneze prelungirea contractului cu PSG şi urmează să ajungă la Barcelona. Mijlocaşul francez a fost anunţat că nu va mai juca pentru campioana Franţei din moment ce nu şi-a pus semnătura pe un nou acord. În aceste condiţii, Thomas Tuchel a fost obligat să improvizeze, iar oficialii clubului de pe “Parc des Princes” au decis să-l transfere pe Abdoulaye Doucoure. Conform presei din Franţa, fotbalistul de 25 de ani a ajuns la o înţelegere cu parizienii, însă lipseşte pentru moment un acord între cele două cluburi.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

PSG, pregătită să facă un transfer surprinzător din Premier League. Câţi bani va costa Doucoure

PSG este pregătită să realizeze transferul lui Abdoulaye Doucoure, unul dintre cei mai constanţi jucători din Premier League. Mutarea pare una surprinzătoare în condiţiile în care fotbalistul de 25 de ani nu este un nume mare. Campioana Franţei ar urma să plătească 50 de milioane de euro pentru realizarea mutării. Conform jurnaliştilor de la Paris United, Abdoulaye Doucoure le-a transmis conducătorilor lui PSG că nu va forţa o plecare şi aşteaptă ca cele două cluburi să ajungă un numitor comun.

PSG, pregătită să facă un transfer surprinzător din Premier League. Abdoulaye Doucoure este ţinta parizienilor
PSG, pregătită să facă un transfer surprinzător din Premier League. Abdoulaye Doucoure este ţinta parizienilor

Abdoulaye Doucoure este un produs al centrului de copii şi juniori al clubului Rennes, echipă pentru care a debutat în Ligue 1. În februarie 2016, mijlocaşul francez s-a transferat la Watford, după ce formaţia de pe “Vicarage Road” a plătit 9,5 milioane de lire sterline, însă primele luni le-a petrecut la Granada, unde a fost împrumutat. În actualul sezon, fotbalistul de 25 de ani a jucat 19 meciuri şi a marcat două goluri pentru formaţia antrenată de Javi Garcia. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×