Un mare actor critică politica celor de la PSG! ”Asta ucide spiritul sportiv”

Ionut Neamţu    Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
09/04/2018, 16:34
Un mare actor critică politica celor de la PSG! ”Asta ucide spiritul sportiv”

Conform news.ro, actorul francez Jean-Paul Belmondo, vechi suporter al echipei PSG, le-a criticat pe vedetele formaţiei din capitala Franţei, despre care spune că au câştiguri imorale, care ucid spiritul sportiv.

”Câştigă prea mulţi bani. Au prea mult . Este imoral. Asta ucide spiritul sportiv. Pe vremuri, Kopa (n.r. – Raymond Kopa, mare jucător francez din anii 50) nu câştiga nimic când era la Real. Nu vedeam fotbalul la televizor, uneori aflam rezultatele la ştiri. Pele mă făcea să visez mai mult decât cei de acum. Este probabil o chestiune de bani”, a declarat Belmondo, într-un interviu acordat Le Parisien, despre Neymar, Cavani asu Mbappe.

PSG a cheltuit 400 de milioane de euro pentru aducerea lui Neymar şi Mbappe

Pasionat de box şi de fotbal, Jean-Paul Belmondo împlineşte, marţi, 85 de ani. Belmondo, un clasic al Noului Val Francez, care a colaborat cu regizori precum Jean-Luc Godard şi Phillippe de Broca, a devenit celebru în cu filmul ”Cu sufletul la gură/ A bout de souffle”, de Jean-Luc Godard, din 1960. Belmondo, sinonim al expresiei ”French cool”, este cunoscut, şi pentru rolurile din filmele franceze cu gangsteri, precum ”Classe tous risques” (1960), de Claude Sautet, şi ”Borsalino” (1970), de Jacques Deray.

PSG i-a adus la începutul acestui sezon pe Neymar şi Kylian Mbappe pentru mai mult de 400 de milioane de euro.

Închide ×