Cele mai citite

Ronaldo e din alt film. Ce record a mai doborât portughezul cu golul marcat pe Parc des Princes

Cristiano Ronaldo a marcat şi în PSG - Real Madrid, după ce o făcuse şi la jocul tur de două ori. Vezi ce record a mai doborât portughezul.
06.03.2018 | 23:43
Ronaldo e din alt film. Ce record a mai doborât portughezul cu golul marcat pe Parc des Princes

Miliardele şeicilor de la PSG aduc în vitrina celei mai bogate echipe din Franţa doar banale performanţe interne. Liga Campionilor e încă, în mod evident, un război mult prea mare pentru un club care aleargă disperat pentru renume, dar mai are mult până acolo.

Dacă Real Madrid a predat pe ambele manşe o lecţie de fotbal parizienilor aceasta a fost posibil şi pentru că spaniolii îl au în echipă pe acest fenomenal Cristiano Ronaldo. Portughezul a înscris trei goluri în cele două manşe şi a arătat ce înseamnă un fotbalist de superclasă. E drept, PSG nu a avut pe magicianul Neymar, dar la această oră Ronaldo este şi peste Neymar din multe puncte de vedere.

PSG – Real Madrid. Ronaldo a dat drumul la goluri în 2018

În prima parte a sezonului se părea că gloria celui care are cinci Baloane de Aur în vitrina personală a început să apună, marcase doar o dată în 11 meciuri. Însă 2018 a venit ca un taifun pentru lusitan. A început să marcheze pe bandă rulantă.

În 11 partide a marcat nu mai puţin de 15 goluri, semn că a revenit la potenţialul maxim. Iar în Champions League are nouă goluri marcate consecutiv, ceea ce a însemnat doborârea recordului de goluri consecutive deţinut de olandezul Ruud van Nistelrooy.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri