Cele mai citite

UEFA taie în carne vie la PSG! Riscă o drastică sancţiune pentru nebuniile ultraşilor

PSG, eliminată din Champions League după PSG-Real Madrid 1-.2 şi sancţionată de UEFA pentru mai multe abateri de organizare şi securitate.
08.03.2018 | 18:24
UEFA taie în carne vie la PSG! Riscă o drastică sancţiune pentru nebuniile ultraşilor
ADVERTISEMENT

PSG este dovada vie a faptului că de multe ori banii nu aduc fericirea. Au dat o căruţă de euro pentru a avea în echipă cei mai scumpi jucători din lume, Neymar 222 de milioane şi Mbappe 180, dar sunt regi doar în Hexagon, pentru că în Europa nu reuşesc să ajungă măcar în sferturile Champions League.

Se află şi vizorul UEFA pentru încălcarea regulamentului de fair-play financiar, având obligaţia ca până la vară să stabilească o listă clară cu jucătorii care vor fi vânduţi, pentru a echilibra bugetul clubului, altminteri va avea interdicţie la orice transfer.

Iar după meciul retur cu Real Madrid forul european pregăteşte deja alte sancţiuni, pentru utilizarea torţelor în tribune şi pentru faptul că au fost blocate scările de acces în incinta Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

Însă lucrurile sr putea o turnură şi mai rea, pentru că Real Madrid a făcut plângere la adresa clubului francez ca urmare a incidentelor provocate de ultraşii parizieni în faţa hotelului unde a fost cazată delegaţia spaniolă în noaptea dinaintea jocului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri