Fotbal international

Video. C’ést fini, Paris! Ronaldo elimină PSG! Real şi Liverpool în sferturi

Real Madrid a trecut de PSG şi în partida retur de pe Parc des Princes. Echipa madrilenă a ajuns pentru a 8-a oară în sferturile de finală ale întrecerii.
06.03.2018 | 23:24
Video Cest fini Paris Ronaldo elimina PSG Real si Liverpool in sferturi

UPDATE, ora 23:45: Real Madrid a câştigat cu 2-1 partida retur cu PSG şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Echipa antrenată de Zinedine Zidane a ajuns pentru a 8-a oară în această fază a competiţiei, după golurile marcate de Cristiano Ronaldo şi Casemiro. PSG a evoluat cu un om în minus în ultimele 30 de minute, în timp ce Edinson Cavani a marcat unicul gol.


UPDATE, ora 23:15: Edinson Cavani a egalat în minutul 70. Zidane l-a trimis de urgenţă pe teren pe Toni Kroos, cel care i-a luat locul lui Mateo Kovacic.

UPDATE, ora 23:10: Marco Verratti a fost eliminat, după ce a primit al doilea cartonaş galben pentru proteste.

UPDATE, ora 23:06: Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 51.  Portughezul a ajuns la 15 goluri în 11 partide disputate în 2018. Vedeta lui Real Madrid a marcat în duelul cu PSG pentru al 9-lea meci consecutiv în Champions League reuşind astfel să egaleze recordul deţinut de Ruud van Nistelrooy.

UPDATE, ora 22:55: Fanii lui PSG au făcut spectacol în tribunele de pe Parc des Princes! Ultraşii au arpins torţe în debutul părţii secunde.

UPDATE, ora 22:35: Real Madrid şi PSG se află la egalitate, 0-0, la pauză, într-o primă repriză în care Areola şi Navas au avut intervenţii excelente. Karim Benzema a ratat singur cu portarul, în timp ce Navas i-a blocat excelent pe Di Maria şi Mbappe.

UPDATE, ora 22:10: Sergio Ramos a avut prima mare ocazie a meciului. Areola a respins excelent mingea trimisă de fundaşul madrilenilor.

UPDATE, ora 21:45. Debut de meci pe Parc des Princes! Cele două formaţii au ţinut un moment de reculegere în memoria lui Davide Astori. VEZI AICI MECIUL.

UPDATE, ora 20:30: Zinedine Zidane a decis să îi lase pe banca de rezerve  pe Toni Kroos şi Luka Modric, cei doi mijlocaşi care au avut probleme în ultima săptămână. Tehnicianul francez nu l-a titularizat nici pe Gareth Bale, deşi galezul a arătat o formă excelentă în debutul anului.  Unai Emery a ales o formulă clasică din care nu puteau să lipsească Mbappe, Cavani sau Di Maria, în condiţiile accidentării lui Neymar.

PSG: Areola – Alves, Marquinhos, Silva, Berchiche-  Verratti, Motta, Rabiot – Di Maria, Cavani, Mbappe

UPDATE, ora 20:00: Fanii lui PSG au ieşit pe străzi cu două ore înaintea partidei decisive cu Real Madrid din Champions League. Membrii unei fracţiuni dure ale galeriei de pe Parc des Princes au aprins torţe şi au avut scandări ofensatoare la adresa celor de la Real Madrid.

UPDATE, ora 18:40: Karim Benzema ar putea bifa meciul cu numărul 100 în Liga Campionilor, în cazul în care Zinedine Zidane îl va trimite pe teren la partida cu PSG.  Francezul a debutat pe  6 martie, 2005, într-un meci Lyon – Rosenborg şi a marcat deja 53 de goluri, fiind pe locul cinci în clasamentul all-time al marcatorilor din Champions League.


UPDATE: ora 18:00 Zinedine Zidane vrea să oprească valul ofensiv al francezilor, formând o linie de patru mijlocaşi – scrie Marca. Problema este dacă Modric şi Kroos vor fi trimişi de la început. Dacă da, lângă ei se vor afla Casemiro şi Kovacic, iar cel sacrificat va fi galezul Bale. Dacă va juca doar unul din primul minut, atunci Bale va intra de la început. Dacă nici unul dintre ei nu vor intra din primul minut atunci unul dintre Asensio sau Lucas Vasquez va fi trimis pe teren.


UPDATE: ora 17:00 Jucătorii de la Real Madrid au fost şocaţi de demonstraţia de forţă făcută de ultraşii lui PSG în faţa hotelului unde sunt cazaţi şi au declarat că sunt foarte îngrijoraţi de soarta membrilor familiilor lor care au făcut deplasarea în capitala Franţei. Totodată, ei se tem că pericolul nu este încă eliminat definitiv şi că incidente asemnătoare ar mai putea avea loc înainte de meci, atunci când echipa se va deplasa cu autocarul la stadion.


UPDATE, ora 12:15 / UEFA a dat un ultimatum clubului PSG înaintea meciului cu Real Madrid. Oficialii forului european au cerut ca una dintre facţiunile dure ale galeriei, CUP (Colectivul Ultras Paris), să nu fie în tribunele stadionului “Parc des Princes” la partida de marţi seara. Ultraşii parizieni au afişat mai multe bannere prin care au adresat insulte. Conform presei din Spania, o nouă abatere a ultraşilor poate aduce o amendă drastică pentru echipa din capitala Franţei.


PSG – Real Madrid LIVE STREAM Liga Campionilor. PSG vrea să dea lovitura şi să o elimine pe Real Madrid, chiar dacă madrilenii au câştigat manşa tur, scor 3-1. Înaintea duelului de pe “Parc des Princes”, fanii parizienilor au făcut spectacol în faţa hotelului unde au fost cazaţi jucătorii antrenaţi de Unai Emery. Aceştia au venit cu torţe şi au afişat un banner uriaş. VEZI AICI MECIUL.

PSG – Real Madrid LIVE STREAM Liga Campionilor. “Aici e Paris, împreună vom învinge”, au cântat suporterii, care au fost acompaniaţi şi de cinci jucători ai echipei. Trapp, Rabiot, Kurzawa, Kimpembe şi Areola au coborât în stradă la insistenţele fanilor şi au scandat la rândul lor. Nu este prima oară când fanii parizienilor s-au întâlnit cu favoriţii, cele două părţi întâlnindu-se şi în urmă cu două săptămâni.

PSG – Real Madrid LIVE STREAM Liga Campionilor. Sold-out pe “Parc des Princes”

PSG – Real Madrid LIVE STREAM Liga Campionilor. Meciul de pe “Parc des Princes” se va juca cu stadionul plin, după ce fanii echipei au epuizat biletele în doar câteva minute. Pe reţelele de socializare, unii suporteri au anunţat că sunt dispuşi să-şi vândă tichetul de la meci, însă preţurile au ajuns la cifre astronomice.