Fotbal international

PSG – Rennes 4-1. Cavani și Mbappe au făcut spectacol în absența lui Neymar. Video

PSG  Rennes 41 Cavani si Mbappe au facut spectacol in absenta lui Neymar Video

PSG s-a impus cu 4-1 pe teren propriu împotriva lui Rennes, golurile gazdelor fiind marcate de Cavani (x2), Di Maria și Mbappe. Cel mai frumos gol al meciului a fost marcat însă de Rennes, prin Niang, autorul unei execuții spectaculoase la mijlocul primei reprize. 

Parizienii au 13 puncte avans față de Lille, în condițiile în care au două meciuri în minus. Etapa viitoare, PSG are meci tare pe terenul lui Lyon.

Min. 72 – GOOOOOL PSG! Cavani înscrie din nou

Min. 66 – GOOOOOL PSG! Mbappe marchează și își extinde avansul în clasamentul golgheterilor din Ligue 1

Min. 60 – GOOOOOOL PSG! Parizienii revin în avantaj grație golului înscris de Di Maria

Min. 28 – GOOOOOOL RENNES! Niang înscrie un gol superb

Min. 7 – GOOOOOOL PSG! Cavani deschide scorul


Min. 1 – A început meciul

UPDATE. Echipe de start

Echipe de start PSG - Rennes
Echipe de start PSG – Rennes

PSG – Rennes are, în mod categoric, o favorită certă. Parizienii conduc fără niciun fel de problemă clasamentul în Ligue 1 și par că își caută adversar de pregătire pentru jocurile care contează cu adevărat pentru ei, cele din UEFA Champions League. În rest, competiția internă arată mai degrabă a defilare. Adversarii din runda cu numărul 22, Rennes ar putea emite pretenții pentru un loc de Europa la finalul campionatului, dar etapa aceasta au în față un adevărat monstru. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

PSG – Rennes Live Stream Online la Digi Sport

Partida PSG – Rennes se joacă duminică, 27 ianuarie, de la ora 22.00, pe stadionul Parc des Princes, din Paris și contează runda cu numărul 22 din Ligue 1. Meciul va fi transmis în direct în România pe programul Digi Sport. Puteți urmări desfășurarea evenimentelor din meciul de la Paris, în format LIVE VIDEO, intrând pe site-ul FANATIK.RO.

Ligue 1 LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK

Faceți loc, trec campionii. Cam așa s-ar putea rezuma parcursul celor de la PSG și în această ediție de campionat. Parizienii sunt pe prima poziție în clasament și au rămas singurii din Franța care nu au cunoscut încă gustul amar al înfrângerii. Nu mai puțin de 17 victorii au legat cei de la PSG în Ligue 1. Doi pași greșiți au făcut până acum Neymar et comp însemnînd că au ieșit de pe teren de două ori la egalitate cu adversarul. Mult prea puțin pentru ca cineva, altcineva să poată emite pretenții la coroana PSG-ului.

PSG - Rennes, LIVE Video, etapa 22, Ligue 1!
Neymar ar putea pleca de la PSG în vară, după ce se încheie acest campionat
Adversara din această rundă a PSG-ului, Rennes se află deocamdată la mijlocul clasamentului, dar mai multe rezultate bune legate o pot aduce în preajma locurilor ce duc în Europa. Rennes este pe locul 9 în Ligue 1, cu 30 de puncte acumulate, în urma a 8 victorii, 6 rezultate de egalitate și 7 înfrângeri. Nice, Marseille, Montpellier și Strasbourg sunt formațiile pe care Rennes trebuie să le depășească pentru a putea spera la o prezență în competițiile europene.