ADVERTISEMENT
Fotbal international

PSG riscă să rămână fără Kylian Mbappe. Clubul gigant la care ar putea ajunge atacantul

Autor: Eduard Dimiean | 27.12.2020 | 23:30
PSG riscă să rămână fără Kylian Mbappe. Clubul gigant la care ar putea ajunge atacantul
"Din nefericire, aceasta este legea fotbalului, însă nimeni nu va va uita munca ta de aici. Ai scris un capitol frumos din istoria acestui club și vreau să îți mulțumesc!", a scris francezul, pe Instagram.

Clubul francez PSG riscă să rămână fară cel mai important atacant Kylian Mbappe, starul echipei și titularul postului din atac la naționala Franței ar putea ajunge la un gigant al fotbalului european.

ADVERTISEMENT

Demiterea lui Thomas Tuchel de pe banca tehnică a parizienilor nu a fost bine primită de Kylian Mbappe, chiar dacă părea că între cei doi este o relație tensionată.

Vârful francez a hotărât să fie primul jucător al lui PG care să-i trimită un mesaj public de recunoștință lui Tuchel, chiar înainte ca PSG să facă anunțul oficial cu privire la demitere.

ADVERTISEMENT

PSG riscă să rămână fără Kylian Mbappe, francezul poate ajunge la Real Madrid

Cotidianul AS, a scris că Mbappe este nemulțumit de demiterea lui Thomas Tuchel, și nu mai este interesat de prelungirea contractului cu PSG care este scandent la 30 iunie 2022.

Real Madrid este de mult timp interesată de serviciile lui Mbappe. Cel mai galonat club din istoria fotbalului european își dorește semnătura sa, atacantul fiind unul dintre jucătorii pe care se va construi “Madridul deceniului următor”.

ADVERTISEMENT

Deși Madridul ar fi clar opțiunea cea mai bună pentru Mbappe, transferul nu este unul sigur având în vedere criza financiară pe care clubul o traversează din cauza pandemiei de coronavirus.

Mesajul lui Mbappe pentru Tuchel: „Ai scris un capitol frumos din istoria acestui club”

“Din nefericire, aceasta este legea fotbalului, însă nimeni nu va va uita munca ta de aici. Ai scris un capitol frumos din istoria acestui club și vreau să îți mulțumesc!”, a scris Mbappe pe Instagram.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte Luiz Fernandez, fostul antrenor al lui Pochettino la PSG, suține că numirea argentinianului pe banca tehnică este una logică: “Cunoaște aproape tot la PSG. Știe totul la acest club, dar are și latura umană. Știe cum să comunice cu jucătorii și să scoată tot ce este mai bun de la ei, are abilitatea de comunica într-un fel special cu fotbaliștii.

Pochettino știe și cum să îmbine la perfecțiune abilitățile lor astfel încât aceștia să progreseze în carieră. Sub comanda lui lupți pentru el, vrei să câștigi pentru el și să faci lucrurile așa cum trebuie.”

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!