Sport

PSG s-a prăbușit după anunțul plecării lui Leo Messi! Câți urmăritori a pierdut campioana Franței pe cea mai populară rețea socială din lume

PSG s-a prăbușit după anunțul despărțirii de Leo Messi. Campioana Franței a pierdut un număr uriaș de urmăritori pe cea mai populară rețea socială din lume.
05.06.2023 | 12:10
PSG sa prabusit dupa anuntul plecarii lui Leo Messi Cati urmaritori a pierdut campioana Frantei pe cea mai populara retea sociala din lume
PSG a pierdut un număr uriaș de urmăritori după despărțirea de Lionel Messi. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Înfrângerea lui PSG în fața lui Clermont, scor 2-3 în etapa a 38-a din Ligue 1 a reprezentat ultima prestație a lui Lionel Messi în lotul echipei de pe Parc des Princes. Înaintea confruntării, clubul parizian a anunțat că starul argentinian nu va continua în capitala Franței.

PSG s-a prăbușit după anunțul plecării lui Leo Messi! Câți urmăritori a pierdut campioana Franței pe Instagram

Lionel Messi nu va continua la PSG, după două sezoane petrecute în capitala Franței. Plecarea campionului mondial din lotul lui PSG a avut urmări uriașe pentru clubul de pe Parc des Princes. Cele mai vizibile au avut loc pe pagina oficială de Instagram a celor de la PSG.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei din Franța, în prima zi de la anunțul oficial al despărțirii de Lionel Messi, PSG s-a confruntat cu un val de aproximativ 1,5 milioane de oameni care au dat încetat să mai urmărească pagina oficială de Instagram a clubului parizian.

PSG are 68,7 milioane de urmăritori pe Instagram, însă numărul continuă să scadă, ceea ce reprezintă o lovitură în plan de marketing pentru campioana Franței. Tot pe Instagram, Lionel Messi a postat un mesaj de adio, însă doar patru fotbaliști din lotul clubului francez au salutat postarea argentinianului.

ADVERTISEMENT

Doar patru fotbaliști de la PSG au reacționat după plecarea lui Lionel Messi

Coechipier cu alți 26 de fotbaliști la PSG, Lionel Messi nu a avut parte de o susținere masivă după plecarea din lotul campioanei Franței. Din cei 26 de coechipieri doar patru au reacționat după mesajul de adio publicat de argentinian pe Instagram.

Neymar, Marco Verratti, Gianluigi Donnarumma și Fabian Ruiz au făcut o postare la InstaStory prin care l-au felicitat pe Lionel Messi pentru perioada petrecută la PSG. Mai mult decât atât, la finalul înfrângerii cu Clermont, scor 2-3, PSG a poziționat o scenă pe gazon pentru a celebra un nou titlu în Ligue 1.

ADVERTISEMENT

În ciuda triumfului din întrecerea internă, Lionel Messi a avut o atitudine diferită față de colegii săi. Fostul fotbalist al Barcelonei a fost surprins posomorât, încruntat și cu capul în pământ. După ce au primit trofeul de campioni, jucătorii de la PSG au făcut turul de onoare, însă fără Leo Messi care a mers direct la vestiare.

Lionel Messi urmează să fie anunțat la Al-Hilal

După despărțirea de PSG, Lionel Messi ar urma să fie anunțat la Al-Hilal marți, 6 iunie, conform cotidianului spaniol Sport. Starul argentinian va merge să joace în zona Golfului din postura de jucător liber de contract, în detrimentul Barcelonei care nu a reușit să rezolve transferul, din cauza problemelor financiare, anunță sursa citată.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi urmează să încaseze 400 de milioane de euro pe sezon, dublu comparativ cu suma pe care Cristiano Ronaldo o câștigă la Al-Nassr. Toate actele sunt pregătite pentru ca Lionel Messi să devină jucătorul lui Al-Hilal. În total, suma transferului cu toate impozitele, taxele și comisioanele și contractele de sponsorizare din jurul transferului se ridică la 2 miliarde de euro.

ADVERTISEMENT