Fotbal international

PSG, salariu fabulos pentru Ronaldo! Cât primește Real Madrid

30.05.2018 | 12:34
PSG salariu fabulos pentru Ronaldo Cat primeste Real Madrid

Oficialii clubului PSG i-au pregătit un salariu fabulos atacantului Cristiano Ronaldo pentru a-l convinge să plece de la Real Madrid. Conform cotidianului As, starul portughez va avea un salariu anual de 45 de milioane de euro.

În cazul în care va accepta propunerea campioanei din Ligue 1, Cristiano Ronaldo îl va egala pe Lionel Messi, care primește și el un salariu de 45 de milioane de euro la FC Barcelona.

PSG nu oferă mai mult de 150 de milioane de euro pentru Ronaldo

În schimb, șeicul Nasser Al-Khelaifi nu ar fi dispus să ofere o sumă mai mare de 150 de milioane de euro pentru transferul lui Ronaldo, sumă ce ar putea să nu-l mulțumească pe președintele ”galacticilor”, Florentino Perez.

PSG vrea să-l transfere pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid și i-a pregătit un salariu fabulos
PSG vrea să-l transfere pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid și i-a pregătit un salariu fabulos

Paris Saint-Germain se află în atenția UEFA pentru încălcarea regulii fair-play-ului financiar după transferurile făcute în vara trecută. Pentru a echilibra balanța în cazul cumpărării lui Cristiano Ronaldo, francezii îi vor vinde pe Goncalo Guedes, Edinson Cavani și Angel Di Maria.

Cristiano Ronaldo a făcut un anunţ şocant după finala Champions League de la Kiev. “În următoarele zile voi da un răspuns fanilor şi conducătorilor echipei, care mereu mi-au fost alături. A fost foarte frumos să fiu la Real Madrid. Viitorul unui fotbalist nu este important”, a declarat Cristiano Ronaldo la finalul meciului.

Aventura lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid s-ar putea încheia, în timp ce Neymar este tot mai aproape de o revenire în Spania. Schimbul de jucători Ronaldo-Neymar ar putea fi bomba verii pe piața transferurilor. Jurnaliștii spanioli au scris că Ronaldo este tot mai aproape de a pleca la Paris Saint-Germain.

Clubul Real Madrid și-a prezentat pe site-ul oficial echipamentul pentru sezonul viitor, la ședințele video și foto fiind prezenți toți jucătorii, cu excepția superstarului Cristiano Ronaldo. Absența portughezului alimentează speculațiile că acest va părăsi gruparea spaniolă în această vară.