Probleme pentru şeicul lui PSG! Este anchetat pentru dare de mită!

transfer, PSG, nasser al khelaifi, dare de mita

Omul care deţine clubul PSG, Nasser Al-Khelaifi are mari probleme. Şeicul deţine şi grupul media Bein şi este anchetat pentru dare de mită! Al-Khelaifi ar fi fost în spatele unei afaceri ilegale prin care şi-ar fi asigurat drepturile de transmisiune pentru Cupa Mondială în mai multe ţări până în 2030! 

În acelaşi dosar, procurorii elveţieni îl anchetează şi pe fostul secretar general al FIFA, Jerome Valcke, cel care ar fi primit banii pentru a încerca să influenţeze operaţiunile. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

PSG, cele mai importante transferuri din lume

Nasser Al-Khelaifi este unul dintre cei mai bogaţi oameni din lumea fotbalului. Patronul clubului PSG are o avere estimată la peste 10 miliarde de dolari şi în această vară a efectuat cele mai scumpe transferuri din istoria fotbalului, transferurile lui Neymar şi Kylian Mbappe. Brazilianul a fost luat cu 222 de milioane de euro, în timp ce Mbappe a costat 180 de milioane de euro.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Clubul PSG este cotat în acest moment la 1,5 miliarde de euro. Nasser Al-Khelaifi a venit la clubul parizian în anul 2011. PSG a fost preluat de Qatar Sport Investments şi de atunci a devenit unul dintre cele mai bogate cluburi din lume. Obiectivul principal al parizienilor este câştigarea Champions League.

PSG se confrunta cu probleme! Seicul, anchetat pentru dare de mita (2)

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933