Sport

PSG și-a prezentat echipamentul pentru sezonul viitor. Messi, Neymar și Mbappe vor îmbrăca tricoul cu ”GOAT”. Foto

PSG a prezentat echipamentul pe care îl va folosi în meciurile de acasă din sezonul următor, iar starurile Leo Messi, Neymar și Kylian Mbappe au îmbrăcat pentru prima dată noile tricouri.
30.06.2022 | 13:02
PSG a prezentat echipamentul pe care îl va folosi în meciurile de acasă din sezonul următor, iar starurile Leo Messi, Neymar și Kylian Mbappe au îmbrăcat pentru prima dată noile tricouri. Sursă foto: Twitter Paris Saint-Germain
ADVERTISEMENT

Starurile campioanei din Ligue 1 s-au întors din vacanță și așteaptă ca la începutul săptămânii următoare să înceapă pregătirile.

Echipament impresionant, prezentat de PSG pentru sezonul viitor

Până la primul antrenament din această vară, vedetele Lionel Messi, Neymar și Kylian Mbappe au participat la o ședință foto în care au prezentat echipamentul de joc pe care PSG îl va avea la partidele de pe teren propriu în sezonul 2022-2023.

ADVERTISEMENT

Noul tricou, conceput de Nike, va fi purtat atât de echipa masculină, cât și de cea feminină, de formațiile de tineret și cele de handbal. Echipamentul are un design binecunoscut pe Parc des Princes, cu o dungă centrală largă și două dungi subțiri de contur aranjate într-o variație a celor trei culori istorice: albastru, roșu, alb.

Numele noului sponsor al echipei, Qatar Airways, care va vărsa în conturile parizienilor aproape 70.000.000 de euro anual, va apărea pe piept, în timp ce pe mâneca stângă va fi logo-ul firmei ”GOAT”.

ADVERTISEMENT

Compania ”GOAT”, care se ocupă cu comercializarea online a produselor de îmbrăcăminte și încălțăminte de lux, a semnat un contract pe trei sezoane cu PSG, urmând să aducă clubului un venit total de 50.000.000 de euro.

Tricourile sunt create din material reciclabil

Noul echipament pe care jucătorii îl vor purta în sezonul 2022-2023 și replica tricourilor pentru suporteri sunt realizate din material 100% poliester reciclat, din sticle de plastic reciclate.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cele trei staruri, la prezentarea echipamentului au mai participat căpitanul Marquinhos, fundașii Presnel Kimpembe și Achraf Hakimi, mijlocașul Marco Verratti, dar și jucătoare de la echipa feminină.

Fotbaliștii lui PSG, printre care şi componenţii tripletei stelare Messi-Neymar-Mbappe, se vor întoarce la antrenamente pe 4 iulie. Primele sesiuni de pregătire vor fi ţinute la “Camp des Loges”, baza de pregătire a parizienilor, până la mijlocul lunii.

ADVERTISEMENT

Între 17 şi 25 iulie, PSG va participa la un turneu amical în Japonia, unde va juca trei meciuri. Campioana Franţei le va întâlni pe Kawasaki Frontale (20 iulie), Urawa Red Diamonds (23 iulie) şi Gamba Osaka (25 iulie).


  • (P) Cota NETBET pentru Clermont – PSG: 2,30 este cota pentru „2 pauză / 2 final și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT