Fotbal international

PSG şi Juventus s-au înţeles pentru Paulo Dybala. Se aşteaptă răspunsul jucătorului

19.08.2019 | 12:30
PSG si Juventus sau inteles pentru Paulo Dybala Se asteapta raspunsul jucatorului

Conform tabloidului britanic Daily Mail, preluat de presa din Italia, PSG şi Juventus s-au înţeles în privinţa trecerii argentinianului Paulo Dybala de la gruparea torineză la cea din capitala Franţei pentru suma de 80 de milioane euro. Juventus trebuie să vândă de urgenţă câţiva jucători pentru a nu risca sancţiuni din partea FIFA ca urmare a încălcării regulamentelor de fair-play financiar.

PSG şi Juventus s-au înţeles pentru Paulo Dybala

Patru sau chiar cinci jucători trebuie vânduţi de bianconeri în perioada care urmează, dar apar probleme prin faptul că aceştia refuză să plece. Aşa s-a întâmplat cu Paulo Dybala, care a respins ofertele lui Manchester United şi Tottenham, considerând că salariul care urma să îl primească, respectiv 9 milioane la United şi 10 la londonezi este prea mic faţă de cele 12 milioane pe care le cere, deşi la Torino el are doar 7 milioane.

Aşa se întâmplă şi cu francezul Matuidi, care a anunţat ferm conducerea lui Juventus că el se află sub contract şi nu are nici un gând de plecare. Numai că şefii lui Juve trebuie să mişte repede lucrurile, altminteri chiar se vor afla în faţa pericolului unei sancţiuni de la FIFA, care poate duce până la interdicţia de a mai juca în viitoarea ediţie a Champions League!

PSG Paulo Dybala, Cluburile s-au înţeles la 80 dee milioane, jucătorul vrea salariu 12 milioane pe an

Dacă PSG îi va da salariu de 12 milioane net pe sezon argentinianul va spune Da

De aceea, oferta venită de la PSG pentru cel mai scump jucător din rândul celor puşi pe lista de transferări, Paulo Dybala, a fost imediat acceptată, chiar dacă e cu zece milioane mai mică decât ceea ce a oferit Tottenham. Şefii lui Juve ştiu însă că nu la ei, ci la jucător este cuvântul decisiv şi speră ca Dybala să vadă cu alţi ochi un transfer la PSG, un club cu mare forţă financiară şi să spună Da.

Dacă parizienii îi vor oferi cele 12 milioane euro net salariu anual vor fi şanse mari ca argentinianul să lase campioana Italiei şi să meargă la cea a Franţei. Mai ales că şi antrenorul Thomas Tuchel a avertizat după eşecul lui PSG la Rennes că trebuie vândut cât mai repede Neymar şi adus un alt fotbalist creativ în loc, altfel problemele apărute vor deveni tot mai serioase.