Sport

PSG și Neymar, acord total pentru prelungirea contractului. Cât va mai juca superstarul brazilian pe „Parc des Princes”

Veste excelentă pentru fanii lui Paris Saint-Germain. După ce i-au prelungit contractul lui Kylian Mbappe (23 de ani), șeicii au dat lovitura și cu Neymar (30 de ani).
02.07.2022 | 13:39
PSG si Neymar acord total pentru prelungirea contractului Cat va mai juca superstarul brazilian pe Parc des Princes
Neymar și-a prelungit contractul cu PSG. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, zvonurile l-au dat ca și plecat de la PSG pe Neymar. Totuși, cotidianul francez L’Equipe a anunțat că, începând cu 1 iulie, brazilianul are un nou contract, care s-a prelungit automat și care va fi valabil până în vara lui 2027.

Neymar rămâne încă cinci ani la PSG. Ce spun apropiații brazilianului

Aceeași sursă notează că surse din anturajul căpitanului naționalei Braziliei au dezvăluit că „Ney” „va avea unul dintre cele mai bune sezoane ale carierei sale”, semnă că sud-americanul e trup și suflet pentru campioana din Ligue 1, pentru care a marcat 100 de goluri și a dat 60 de pase decisive.

ADVERTISEMENT

Recent, s-a scris că Paris Saint-Germain ar dori să scape de supestarul brazilian, care, la rândul său, n-ar spune nu unei plecări de pe „Parc des Princes”.

Dorit la Chelsea de noul propietar, Todd Boehly, Neymar ar putea pleca totuși din capitala Franței, chiar dacă, la 1 iulie, contractul i s-a prelungit automat.

ADVERTISEMENT

Pentru a face obiectivul unui eventual transfer, Neymar a pus o condiție clubului condus de Nasser Al-Khelaifi. „Decarul” vrea ca PSG să îi plătească salariul integral pe care trebuie să-l primească până în 2027, adică 200 de milioane de euro, după cum a anunțat El Pais.

Neymar joacă din august 2017 pe „Parc des Princes”, atunci când PSG i-a plătit Barcelonei clauza de reziliere a brazilianului, în valoare de 222 de milioane de euro. Acum, atacantul brazilian a ajuns să valoreze 75 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

ADVERTISEMENT

Campioana Franței va avea un nou antrenor în următorul sezon

În următoarea ediție de Ligue 1, Neymar și restul vedetelor de pe „Parc des Princes” nu vor mai fi antrenați de Mauricio Pochettino (54 de ani).

Conducerea vrea să scape de tehnicianul argentinian, care a ratat principalul obiectiv al clubului, câștigarea Ligii Campionilor. Pentru a se debarasa de sud-american, parizienii îi vor plăti 10 milioane de euro celui care îi antrena din ianuarie 2021.

ADVERTISEMENT

În locul lui Pochettino, pe banca lui PSG este așteptat să sosească Christophe Galtier (55 de ani), omul care i-a suflat titlul lui PSG în urmă cu un sezon, când o pregătea pe Lille.


  • (P) Cota NETBET pentru Clermont – PSG: 1,83 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: