Sport

Kylian Mbappe a rupt tăcerea şi vrea să plece de la PSG: “M-au făcut să mă simt ca un hoț”

PSG a bifat prima înfrângere în campionat, iar situaţia stă să explodeze pe "Parc des Princes". Tripleta Mbappe-Neymar-Messi riscă să se destrame la finalul sezonului.
04.10.2021 | 15:21
Kylian Mbappe a rupt tacerea si vrea sa plece de la PSG Mau facut sa ma simt ca un hot
PSG stă pe un butoi cu pulbere! Mbappe vrea să plece neapărat, Neymar nu mai dă randament şi Messi nu s-a acomodat încă
ADVERTISEMENT

Transferurile din vară păreau că vor face din PSG o echipă invincibilă, însă alta este adevărata faţă a formaţiei de pe “Parc des Princes”. Kylian Mbappe abia aşteaptă să plece, Neymar nu mai dă randament din cauza vieţii extrasportive, iar Lionel Messi nu s-a acomodat încă.

Kylian Mbappe a rupt tăcerea şi vrea să plece de la PSG: “M-au făcut să mă simt ca un hoț”

Posibilul transfer al lui Kylian Mbappe la Real Madrid a făcut înconjurul lumii în vară, în perioada de mercato, însă PSG nu a acceptat oferta propusă de Florentino Perez, 180.000.000 de euro în schimbul atacantului francez. Acum, fotbalistul a rupt tăcerea şi aprinde un fitil în curtea liderului din Ligue 1.

ADVERTISEMENT

“Am cerut să plec pentru că din momentul în care am decis să nu semnez prelungirea, am vrut ca PSG să primească o sumă de transfer pentru a aduce un înlocuitor de calitate.

PSG este un club care mi-a oferit multe, am fost mereu fericit aici și încă sunt. Mi-am anunțat dorința de a pleca devreme, am vrut ca toți să acționăm matur, să ne strângem mâna. În final le-am spus că dacă nu vor să plec, voi rămâne.

ADVERTISEMENT

Nu am apreciat faptul că au spus ‘Vrea să plece în ultima săptămână a lunii august’. Este greșit, m-au făcut să mă simt ca un hoț. I-am informat de dorința mea devreme, la finalul lunii iulie”, a spus Kylian Mbappe într-un interviu care va apărea marţi, de la ora 17:00, pe RMC.

  • 4 goluri în 11 meciuri are Kylian Mbappe în actualul sezon la PSG

Neymar nu mai dă randament din cauza nopţilor pierdute

Neymar a fost jucătorul în care PSG şi-a pus speranţele pentru realizarea visului, câştigarea Ligii Campionilor. Brazilianul a avut în fiecare sezon probleme medicale, iar la această situaţia s-a mai adăugat şi viaţa extrasportivă. Cel mai bun exemplu a venit înaintea meciului cu Rennes, pierdut de parizieni.

ADVERTISEMENT

Cu două zile înainte să joace cu Renns, Neymar şi Kylian Mbappe s-au distrat la petrecere dată de Cindy Bruna, fotomodel care a împlinit recent 27 de ani. Ambii au jucat modest în meciul cu Rennes, iar brazilianul începe să adune prestaţii slabe în tricoul lui PSG.

“Începe să plătească pentru micile lui capricii. Şi-a înjumătăţit capacitatea de efort. Nu are grijă de el aşa cum ar trebuie, totul din cauza nopţilor pierdute la poker”, a punctat Ludovic Obraniak, fost jucător în Ligue 1.

ADVERTISEMENT

Problemele pentru Neymar au început încă din startul sezonului, când a revenit cu kilograme în plus din vacanţă. Conducătorii clubului l-au criticat pentru atitudinea arătată, însă brazilianul a trecut peste acest hop cu uşurinţă.

  • 1 gol în 7 meciuri are Neymar în actualul sezon la PSG

Lionel Messi încă se lasă aşteptat la PSG

PSG a sperat că va da marea lovitură după transferul lui Lionel Messi, însă argentinianul nu a reuşit să aducă un mare plus. În 5 meciuri, “La Pulga” a marcat un singur gol, în Liga Campionilor, împotriva lui Manchester City, într-un meci în care nu ieşise prea mult în evidenţă.

A mai lovit de două ori bara transversală şi cam atât, un rezumat scurt al carierei lui Lionel Messi până în prezent. Dacă pe teren nu a reuşit să dea lovitura, argentinianul a ieşit în evidenţă prin faza de la schimbarea în meciul PSG – Lyon.

Înlocuit în minutul 76 cu Hakimi, Lionel Messi nu a mai dat mâna cu Mauricio Pochettino după schimbare. “Trebuie să iau decizii, fie că plac sau nu. După meci, Messi mi-a spus că totul este OK”, a spus la final antrenorul lui PSG. O fisură, totuşi, a apărut.

  • 1 gol în 5 meciuri are Lionel Messi în actualul sezon la PSG

“Sunt foarte fericit pentru că am marcat. Nu am jucat prea mult în ultima vreme, încă mă adaptez ușor-ușor” – Lionel Messi, după primul gol la PSG

Mbappe, filmat în timp ce-l critica pe Neymar

Venirea lui Lionel Messi a schimbat puţin polii la PSG. Neymar şi-a găsit un nou partener de joc, iar pasele dintre cei doi l-au iritat pe Kylian Mbappe, jucător sărit din schemă la unele faze. Schimbat pe finalul meciului cu Montpellier, atacantul francez a fost filmat în timp ce critica stilul brazilianului: “Vagabondul ăsta nu-mi pasează”.

Între timp, situaţia pare că s-a mai relaxat, după ce Messi, Neymar şi Mbappe s-au fotografiat împreună după PSG – Manchester City, iar francezul şi brazilianul au petrecut cot la cot vineri seară, cu două zile înainte de meciul pierdut cu Rennes.

Un lucru este cert, Neymar, Mbappe şi Messi vor rămâne colegi până la finalul sezonului, însă cutremurul s-ar putea produce dacă PSG nu va câştiga Liga Campionilor. Kylian Mbappe intră, în iarnă, în ultimele 6 luni de contract, Neymar va împlini 30 de ani în februarie şi oricând poate apărea o nouă accidentare, iar aşteptările sunt la cote înalte în privinţa lui Lionel Messi.

  • 0 şuturi pe poartă a avut PSG în înfrângerea cu Rennes
ADVERTISEMENT