Zâzanie în vestiarul lui PSG! Căpitanul parizienilor şi-a criticat public doi colegi

psg, ligue 1, vestiar, thiago silva, edinson cavani, javier pastore

PSG este lider în Ligue 1 şi una dintre favorite la câştigarea Ligii Campionilor. Chiar dacă parcursul echipei este unul foarte bun, vestiarul stă pe un butoi de pulbere.

Încă din primele zile al anului se resimt noi tensiuni în vestiarul celor de la PSG. După discuţiile dintre Neymar şi Edinson Cavani de la începutul sezonului, atacantul uruguayan a intrat în vizorul lui Thiago Silva, căpitanul parizienilor.

Internaţionalul brazilian i-a criticat public pe Edinson Cavani şi Javier Pastore. Acesta a declarat că cei doi fotbalişti şi-au prelungit vacanţa şi au ratat meciul cu Amiens, din sferturile de finală din Cupa Ligii.

Pastore nu vrea să plece de la PSG

"Gestul nu a fost frumos, nu a fost bun pentru echipă, pentru grup. Ar trebui să gândiţi înainte să faceţi astfel de gesturi, care nu sunt bune pentru nimeni. E o diferenţă între Pastore şi Cavani. Din ce ştiu, Pastore a anunţat clubul că vrea să plece, dar în cele din urmă nu s-a ajuns la un acord. La Cavani, situaţia e diferită", a declarat Thiago Silva după meciul cu Amiens.

Declaraţiile lui Thiago Silva nu au rămas fără replică. Javier Pastore l-a mustrat pe căpitanul celor de la PSG, argentinianul a declarat că nu vrea să plece de vicecampioana Franţei, anunţându-şi intenţia de îşi încheie cariera la formaţia din capitala Franţei. "Nu am vorbit niciodată cu Silva despre viitorul meu şi nu i-am spus că pun presiune pe cineva. Nu e stilul meu, el nu ştie problema din cauza căreia nu am revenit dupa sărbători. Repet, nu mă gândesc să plec. Am fost loial, nu e adevărat că vreau să plec de la PSG. Din contra, aş sta aici până la finalul carierei", a dezvăluit Javier Pastore.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
19:00Telekom Sport 1
Liga Naţională CSM Bucureşti - CSU Danubius Galaţi
1 EUR4.6614 lei+0,0100
1 USD3.7984 lei-0,0070
1 XAU163.0820 lei+0,4074