Fotbal international

PSG – Toulouse 1-0 în Ligue 1. Campioana Franței 14 victorii în 14 etape

24.11.2018 | 20:05
PSG  Toulouse 10 in Ligue 1 Campioana Frantei 14 victorii in 14 etape

PSG a ajuns la 14 victorii consecutive în campionat în acest sezon. Echipa antrenată de Thomas Tuchel a învins cu 1-0 pe Toulouse și are maxim de puncte în Ligue 1, 42. Neymar și Kylian Mbappe au fost menajați, după accidentările de la meciurile naționalelor.  Cei doi nu au fost nici pe bancă. În lipsa lor, Edinson Cavani a adus punctele pentru PSG, uruguaianul marcând singurul gol al partidei. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 9 / GOOOOOOOL PSG! Edinson Cavani a marcat după o frumoasă acțiune personală!

UPDATE 18:00 / A început partida!


UPDATE 17:40 / S-au anunțat echipele de start! Neymar şi Kylian Mbappe nu sunt nici măcar pe banca de rezervă!


Pentru PSG urmează un meci mult mai important în Liga Campionilor, unde parizienii se vor duela cu Liverpool. Neymar şi Kylian Mbappe au avut probleme după ultimele meciuri internaţionale, iar Thomas Tuchel a anunţat că nu îi va folosi în meciul cu Toulouse, antrenorul neamţ dorind să-i aibă apţi pentru partida din Liga Campionilor. În sezonul trecut, în meciul direct jucat pe „Parc des Princes”, PSG s-a impus, scor 6-2.

Vezi ONLINE TV pe Digi Sport PSG – Toulouse din Ligue 1 LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

PSG – Toulouse se va disputa sâmbătă, de la ora 18:00, şi va fi transmis în direct de Digi Sport. Toate fazele importante şi golurile vor putea fi urmărite, începând cu ora 18:00, în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. Campioana Franţei nu a mai fost învinsă de Toulouse din 2016, când formaţia antrenată de Olivier Sadran s-a impus, scor 2-0.

PSG ocupă primul loc în campionat, cu 39 de puncte, după ce a obţinut 13 victorii în tot atâtea etape. Campioana Franţei are cel mai bun atac din Ligue 1, cu 45 de goluri marcate, dar şi cea mai bună defensivă, cu opt goluri primite. De cealaltă parte, Toulouse ocupă locul 15, cu 14 puncte obţinute în 13 etape. Formaţia antrenată de Olivier Sadran este fără victorie în ultimele cinci runde din Ligue 1, obţinând două remize şi trei înfrângeri. De altfel, Toulouse nu a mai câştigat un meci în campionat din septembrie, când a învins-o pe Guingamp, scor 2-1.

Neymar nu va juca în PSG - Toulouse
Neymar nu va juca în PSG – Toulouse