PSG, transfer de senzație de la Manchester United! Jucători ar fi semnat deja un precontract cu parizienii

Alin Miu   
în PSG
01/04/2019, 20:47
PSG, transfer de senzație de la Manchester United! Jucători ar fi semnat deja un precontract cu parizienii
PSG, transfer de senzație de la Manchester United

Presa din Anglia anunță că Ander Herrara și Manchester United nu au ajuns la un consens pentru prelungirea contractului, iar jucătorul ar fi semnat deja un pre-contract cu PSG, campioana Franței. 

PSG, transfer de senzație de la Manchester United!

Negocierile dintre Manchester United și Herrera se poartă deja de 18 luni, însă jucătorul nu are de gând să lase din preț. Herrera are acum un contract de 80 de mii de lire pe săptămână, pe care vrea să și-l dubleze, deși unele surse informează chiar că jucătorul dorește o mărire de până la 200.000 de lire pe săptămână. Iar United nu este în niciun caz dispusă să-i ofere o asemenea sumă. Chiar și așa, clubul își dorește în continuare să-l păstreze pe Herrera.

Pe fir au intrat Arsenal și, mai ales, PSG. Parizienii au reușit deja să-l convingă pe Herrera să o lase pe United la vară. Șeicii din Qatar își permit să-i ofere jucătorului suma solicitată, mai ales că acesta va deveni liber de contract la vară.

Ander Herrera joaca la United din 2014
Ander Herrera joaca la United din 2014

Ander Herrera (29 ani) a evoluat în acest sezon în 26 de meciuri oficiale pentru Manchester, marcând trei goluri și oferind trei assist-uri. Jucătorul a sosit pe Old Trafford în 2014, atunci când era transferat de la Athletic Bilbao pe 40 de milioane de euro.

Dacă va semna cu PSG, Herrera se va duce tocmai la echipa pe care Man United a eliminat-o în această ediție a Ligii Campionilor. A fost unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din faza optimilor de finală. După victorie cu 2-0 pe Old Trafford, PSG a pierdut la retur cu 1-3, devenind prima echipă din istoria competiției care pierde un avantaj de două goluri obținut în tur în deplasare. Victoria „diavolilor” a venit însă tocmai în prelungiri, după un penalty acordat cu intervenția VAR. Rashford a fost cel care și-a asumat răspunderea pentru acea lovitură de la 11 metri.

Închide ×