Sport

PSG, în căutare de tinere vedete! Pe cine vrea să transfere la vară clubul parizian

PSG este interesată de jucătorul lui Wolves, Pedro Neto, pe care încearcă să-l transfere la vară, deși portughezul și-a prelungit contractul până în 2027.
26.03.2022 | 09:11
PSG in cautare de tinere vedete Pe cine vrea sa transfere la vara clubul parizian
ADVERTISEMENT

Paris Saint-Germain urmărește să-și mărească lotul căutând jucători tineri. În contextul în care Kylian Mbappe ar putea părăsi clubul la vară, formația pariziană are nevoie de un înlocuitor.

PSG vrea să-l transfere pe Pedro Neto

Abia revenit pe teren după ce și-a fracturat rotula în aprilie, anul trecut, jucătorul de 22 de ani a semnat recent un nou contract cu Wolverhampton până în 2027. El și-a făcut pentru prima dată apariția anul acesta în victoria cu Leicester de la mijlocul lunii februarie.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, PSG l-a adăugat pe Pedro Neto pe lista de posibile transferuri la vară, conform Daily Mail. Interesul clubului din Paris față de Neto se datorează muncii depuse de acesta pentru a-și recupera forma, dar progresul său va fi în continuare monitorizat până la finalul sezonului.

Internaționalul portughez i-a costat pe „lupi” 16 milioane de lire sterline (19 milioane de euro) în 2019, după ce a plecat de la Lazio.

ADVERTISEMENT

Ce jucători se mai află pe lista de transferuri a lui PSG

Pedro Netro se află pe o listă care îi include pe Raphinha, jucătorul lui Leeds United, dar și pe Ousmane Dembele, atacantul Barcelonei, căruia îi expiră contractul la vară.

Patronul lui PSG, dornic să aducă la echipă un francez, a încercat să-l transfere pe Dembele în ultima zi din ianuarie, dar nu a reușit să încheie acordul cu Barcelona, care încearcă să-i prelungească contractul atacantului de 24 de ani.

ADVERTISEMENT

Clubul catalan a mai purtat discuții și cu agentul lui Raphinha, dorit la rândul lui de PSG, referitor la un trasnfer pe Camp Nou, în caz că Dembele va pleca la vară. Semnarea lui Raphinha va depinde și de prețul cerut, din cauza limitărilor financiare ale spaniolilor.

Marcus Rashford, atacantul lui Manchester United, se află de asemenea pe lista de dorințe a lui PSG, dar acest scenariu este fezabil doar dacă Mauricio Pochettino rămâne ca antrenor pe Parc des Princes, conform presei din Anglia.

ADVERTISEMENT