Fotbal international

PSG, umilită de Arsenal la International Champions Cup! Postolachi a jucat 10 minute la campioana Franței. Video

28.07.2018 | 19:56
PSG umilita de Arsenal la International Champions Cup Postolachi a jucat 10 minute la campioana Frantei Video

Campiona din Ligue 1, Paris Saint-Germain, a fost umilită de Arsenal Londra într-un meci de la International Champions Cup, disputat, sâmbătă, pe The National Stadium din Singapore. Englezii s-au impus surprinzător cu scorul de 5-1, dar francezii s-au prezentat la întâlnire fără multe vedete din lot, informează site-ul oficial al grupării PSG.

Campioana Franței, PSG, a fost umilită într-un meci de la International Champions Cup, fiind învinsă cu 5-1 de Arsenal Londra
Campioana Franței, PSG, a fost umilită într-un meci de la International Champions Cup, fiind învinsă cu 5-1 de Arsenal Londra

Scorul a fost deschis în minutul 13 de germanul Mesut Ozil, care a fost motivat suplimentar de antrenorul Unai Emery care i-a dat banderola de căpitan. Parizienii au restabilit egalitatea în minutul 60, atunci când Christopher Nkunku, Ponturi Pariuri fotbal

PSG, umilită de Arsenal la International Champions Cup

Din acel moment pe teren a fost o singură echipă, Arsenal Londra, care a reușit să mai puncteze de patru ori prin Alexandre Lacazette, în minutele 67 și 71, Rob Holding, în minutul 87, și Edward Nketiah, în minutul 90+4.

Cel mai șifonat din acest meci amical a ieșit portarul italian al formației PSG, Gianluigi Buffon, care a încasat trei goluri înainte de a fi schimbat cu tânărul francez Sebastien Cibois. Gianluigi Buffon, în vârstă de 40 de ani, a semnat la începutul lunii iulie un contract pe un an cu Paris Saint-Germain, cu posibiltatea de prelungire pe încă un sezon.

De remarcat că tehnicianul german al formației Paris Saint-Germain, Thomas Tuchel, i-a dat câteva minute pe final și românului Virgiliu Postolachi, pe care l-a introdus în minutul 79 în locul lui Timothy Weah, fiul fostului fotbalist George Weah. Virgiliu Postolachi, în vârstă de 18 ani, a marcat în meciul amical pe care campioana Franței l-a pierdut, duminica trecută, cu scorul de 4-2, în fața formației Chambly, din liga a treia.

Postolachi are dublă cetăţenie, moldovenească şi franceză, şi  este o mare bătălie din partea a trei federaţii pentru a-l determina să vină la echipele naţionale ale ţărilor lor. Moldova i-a promis intrarea deja în lotul echipei mari, francezii la juniori, iar FRF îl vrea pentru naţionala Under 21. Reprezentanţii FRF au avut deja mai multe întâlniri cu părinţii jucătorului, inclusiv la Bucureşti, în speranţa că îi vor putea convinge pe aceştia  să îşi determine băiatul să aleagă România.