Cele mai citite

Pace la PSG. S-a decis cine va bate penaltyurile de acum înainte!

Antrenorul Unai Emery a decis cine va fi de acum înainte prima opţiune la executarea loviturilor de la 11 metri. Până acum uruguayanul Edinson Cavani era primul executant. De acum înainte el va fi doar a doua variantă.
19.11.2017 | 19:26

Vestiarul lui PSG a devenit un butoi cu pulbere după numai câteva etape din actualul sezon, după ce între brazilianul Neymar, jucător adus în vară de la Barcelona pentru suma record în istoria fotbalului de 222 de milioane de euro şi vedeta din sezonul anterior, uruguayanul Edinson Cavani a izbucnit un conflict serios pe tema executării loviturilor de la 11 metri. La meciul PSG – Lyon Neymar a luat mingea să bată penalty, dar Cavani i-a luat-o din mână, a tras el şi a ratat. VEZI VIDEO

Turbat de nervi, Neymar a mers până la directorul sportiv al clubului şi totodată mâna dreaptă a şeicilor care deţin clubul din capitala Franţei, pentru a cere, nici mai mult, nici mai puţin decât vânzarea lui Cavani, cât se poate de repede! Antrenorul echipei, spaniolul Unai Emery, a rămas atunci în afara disputei, neavând curajul să ia vreo decizie, iar mai târziu avea să plătească această slăbiciune, pentru că şi el a devenit de nesuferit de către capriciosul brazilian.

Se vrea liniştirea apelor în vestiarul lui PSG

Iată însă că Unai Emery aplică proverbul cu mai bine mai târziu, decât nicidată şi cum ştie că PSG are nevoie de ambii atacanţi, de golurile lor, pentru a obţine performanţe, a luat după meciul cu Nantes, câştigat cu 4-1, decizia care speră să aducă liniştea în vestiarul uneia dintre cele mai bogate echipe din lume. Însuşi uruguayanul Cavani a dezvăluit care este decizia lui Emery în privinţa executării loviturilor de la 11 metri în timpul partidelor.

“Neymar va fi cel care va executa de acum înainte orice penalty, el este prima opţiune. Doar dacă nu va fi el pe teren va executa altcineva. Pentru noi este important să obţinem rezultate, nu există concurenţă în vestiar, pentru că toţi avem acelaşi scop de a obţine cât mai multe rezultate bune şi cât mai multe trofee. Este important să existe o atmosferă bună în vestiar”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri