Fotbal international

PSG va fi prezentă la Săptămâna Modei de la Paris! Un stilist francez îşi prezintă colecţia 2020-2021 cu haine cu simbolurile parizienilor! FOTO

13.01.2020 | 21:46
PSG va fi prezentă la Săptămâna Modei de la Paris! Un stilist francez îşi prezintă colecţia 2020-2021 cu haine cu simbolurile parizienilor
ADVERTISEMENT

PSG va fi prezentă la Săptămâna Modei de la Paris, aşa cum s-a mai întâmplat şi la ediţiile din 2017 şi 2018. Designer-ul Louis-Gabriel Nouchi îşi va prezenta colecţia 2020-2021, iar hainele francezului vor purta simboluri ale formaţiei pariziene.

PSG, în centrul atenţiei la Săptămâna Modei de la Paris

Jurnaliştii de la L’Equipe au anunţat că PSG va fi prezentă la Săptămâna Modei de la Paris, iar marţi, 14 ianuarie, fanii echipei antrenate de Thomas Tuchel vor putea vedea noile piese din colecţia 2020-2021 a lui Louis-Gabriel Nouchi. Hainele vor avea inserţii cu simbolurile campioanei Franţei.

ADVERTISEMENT

Decizia lui Louis-Gabriel Nouchi vine exact la timp pentru startul sărbătoririi a 50 de ani de la înfiinţarea clubului din capitala Franţei. Înainte de prezentarea de modă de marţi, stilistul francez a explicat că încearcă să aducă îmbrăcămintea sportivă cât mai aproape de croitoria clasică.

“Ne-am ghidat după codul de culori ale clubului. Mi-am imaginat un sacou, pantaloni, tricotaje şi tricouri brodate într-o versiune sportivă şi elegantă, acestea fiind însoţite de logo-uri ale clubului tonalizate şi revizuite. Am încercat să aduc îmbrăcămintea sportivă mai aproape de coritoria clasică”, a explicat Louis-Gabriel Nouchi.

ADVERTISEMENT

PSG a mai fost prezentă la Săptămâna Modei de la Paris în 2017 şi 2018

PSG a fost prezentă la Săptămâna Modei de la Paris în 2017, când mai multe tricouri ale echipei din capitala Franţei au fost modificate de brand-ul Koche. Colecţia a avut parte de critici favorabile în presa de specialitate, fiind scoasă în evidenţă, în mod special, originalitatea stiliştilor. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Un an mai târziu, în 2018, Manish Arora a folosit simbolurile clubului PSG, dar şi numele vedetelor formaţiei de pe “Parc des Princes”. Astfel, pe catwalk-ul din capitala Franţei au defilate manechine care purtau haine cu numele lui Cavani, Mbappe sau Thiago Silva. În plus, stilistul indian a folosit chipul lui Neymar pentru a crea o nouă siglă a clubului.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe ezită să-şi prelungească contractul cu PSG

Kylian Mbappe, unul dintre cei mai buni jucători ai lui PSG, este în negocieri cu oficialii clubului pentru prelungirea contractului, care este scadent în vara lui 2022. Atacantul de 21 de ani a anunţat că nu este încă dispus să-şi pună semnătura pe un nou acord cu formaţia de pe “Parc des Princes”.

Dacă Kylian Mbappe va semna prelungirea contractului, PSG va fi obligată să-i plătească 35.000.000 de euro lui AS Monaco. Jurnaliştii francezi au anunţat că în contractul pentru transferul fotbalistului există o clauză prin care campioana Franţei este obligată să plătească suma dacă îl vinde pe fotbalist sau dacă acesta îşi prelungeşte contractul.

ADVERTISEMENT

“Nu este timpul să vorbim despre asta. Este momentul să jucăm fotbal. Acolo sunt multe termene limită, eu mă concentrez pe acest sezon. Clubul este într-o situaţie stabilă, nu este momentul să vorbim despre asta”, a declarat recent Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT