News

Psihiatrul Gabriel Diaconu spune că Putin e dependent de acest tip de medicamente: “Este terminat”

Psihiatrul Gabriel Diaconu a explicat, într-un interviu, că chipul lui Vladimir Putin indică faptul că urmează un tratament cu antiinflamatoare steroidiene.
02.05.2022 | 08:55
Psihiatrul Gabriel Diaconu spune ca Putin e dependent de acest tip de medicamente Este terminat
Speculațiile despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin s-au întețit de la începutul războiului. Credit foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Starea de sănătate a președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, reprezintă un subiect de mare interes pentru agențiile de informații și publicul din Occident, mai ales de la începutul războiului din Ucraina.

Putin, dependent de medicamente

Gabriel Diaconu, medic specialist în psihiatrie, a dezvăluit pentru Antena 3 că pe baza comportamentului și a modului în care se prezintă în aparițiile publice, Vladimir Putin este dependent de antiinflamatoare steroidiene.

ADVERTISEMENT

Medicul a explicat că ajuns la concluzia că Vladimir Putin folosește aceste tratament analizând aspectul tumefiat al feței liderului de la Kremlin.

Acesta a mai subliniat că, în acest moment, cultul personalității construit în jurul lui Vladimir Putin tinde să se prăbușească. În plus, el pare a fi pus în pericol chiar și de zvonurile legate de starea sa de sănătate.

ADVERTISEMENT

Dată fiind modul în care imaginea publică sa pare a fi afectată, dar și modul în care Vladimir Putin se raportează la această schimbare afectează, în cele din urmă, chiar și modul în care acesta ia decizii.

“Ne uităm în această perioadă la cioburile oglinzii unui cult al personalității foarte atent creat și dăltuit vreme de 20 și ceva de ani.

ADVERTISEMENT

Imaginea fostului tiran luminat se transformă în acest moment într-un monstru decrepit cu o sănătate care este subiect de mare bârfă, ceea ce pentru un despot nu sună a bine. Fizionomia lui Putin este înalt sugestivă pentru un om dependent de antiinflamatoare steroidiene”,  a declarat medicul.

Psihiatrul mai atrage atenția asupra faptului că Vladimir Putin dă semne că este conștient că sfârșitul regimului său poate fi aproape și că acționează pe baza unor impulsuri suicidale.

ADVERTISEMENT

“Actualul conducător rus are o fantezie faraonică absolut suicidală care știe că se va termina cu distrugerea lui. Putin este terminat”, a concluzionat medicul.

Speculațiile despre sănătatea lui Putin se întețesc

De la începutul războiului, în presa internațională au apărut mai multe teorii despre posibilele afecțiuni de care liderul de la Kremlin suferă. Cele mai recente speculații indică faptul că Putin ar suferi de cancer.

Din acest motiv, el ar urma să fie supus în curând unei intervenții chirurgicale, poziția lui Putin urmând să fie ocupată temporar de Nikolai Patrușev, secretar al Consiliului de Securitate al Rusiei și fost șef al FSB.

ADVERTISEMENT