News

Psiholog, găsit spânzurat la Centrul de Sănătate Mintală din Iași. Ce probleme avea bărbatul

04.05.2021 | 19:23
Psiholog gasit spanzurat la Centrul de Sanatate Mintala din Iasi Ce probleme avea barbatul
ADVERTISEMENT

Tragedie la Iași. Un psiholog în vârstă de 40 de ani a fost găsit mort la Centrul de Sănătate Mintală din oraș. Acesta s-ar fi spânzurat.

Trupul fără suflare al bărbatului a fost descoperit marți, în jurul orei 17:00, în cabinetul său, de către un coleg de serviciu.

ADVERTISEMENT

Imediat, la locul dramei s-au deplasat criminaliștii și un echipaj de poliție, pista investigată fiind cea a sinuciderii. Cadavrul psihologului urmează să fie supus necropsiei.

Psiholog în vârstă de 40 de ani din Iași, găsit spânzurat la Centrul de Sănătate Mintală din oraș

Eveniment tragic în a treia zi de Paște la Centrul de Sănătate Mintală din Iași care face parte din Institutul de Psihiatrie ”Socola”.

ADVERTISEMENT

Un angajat al instituției, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit spânzurat în propriul cabinet. Cel care l-a descoperit a fost un coleg.

Din informațiile oferite de presa locală, bărbatul care s-a sinucis era căsătorit, avea doi copii, dintre care unul cu probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Acesta ducea o luptă grea pentru a-l îngriji pe copilul cu probleme, alături de soţia sa. Colegii psihologului cu care au vorbit cu cei de la Ziarul de Iaşi spun că de acolo presupun că ”provine necazul lui”.

Ce spune un coleg al victimei din Iași

Un medic de la centrul din Copou dezvăluie faptul că psihologul avea multe probleme în familie, în special cele legate de sănătatea copilului său.

ADVERTISEMENT

Marți, în ziua tragediei, psihologul a venit mai devreme cu jumătate de oră în ziua în care era de serviciu, în jurul orei 12.30, iar angajaţii spun că li s-a părut ciudat faptul că nu i-a salutat şi nu a zis nimic nimănui.

”Ştiam toţi că are probleme cu copii, era un om foarte retras, nu prea ştiam de ce, care este motivul.

Au venit pacienţii care erau programaţi la el şi atunci fetele de la recepţie au încercat să îl sune şi nu a răspuns, uşile erau închise la birou, atunci a fost găsit”, a explicat un medic care lucrează la Centrul de Sănătate Mintală de la Socola pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: