News

Psihologul Tudorel Butoi, anunț despre fetița găsită moartă în Dâmbovița: “Abia acum începe adevărata muncă”

Autor: Catalin Nae | 22.09.2019 | 17:32
Psihologul Tudorel Butoi, anunț despre fetița găsită moartă în Dâmbovița: “Abia acum începe adevărata muncă”
Psihologul Tudorel Butoi, anunț despre fetița găsită moartă în Dâmbovița: “Abia acum începe adevărata muncă” foto: captira Antena 3

Fetița de 11 ani din Dâmbovița, care a fost dată dispărută în urmă cu 2 zile, a fost găsită moartă într-o zonă cu vegetație deasă. Polițiștii au început o anchetă cu privire la decesul ei și au deja un prim suspect, un cetățean olandez. Psihologul criminalist Tudorel Butoi a dat detalii despre acest caz și despre ce urmează să facă anchetatorii.

Ce spune Tudorel Butoi despre cazul fetiței găsite moarte în Dâmbovița

“Se confirmă ipoteza noastră de lucru. Dispariţie cu suspiciuni de omor. Băieţii ăştia din Poliţie şi-au făcut treaba. Încep din nou să se credibilizeze. De fapt, asta e adevărata faţă a poliţiei. Buimăceală asta de pe la Caracal să o considerăm accidentală. Abia acum începe adevărata muncă deoarece se pleacă, după preceptul criminalistic, de la victimă spre făptuitor. Cadavrul fetiţei “va vorbi”. Intervine acum regina probei, expertiza medico-legală.

Cine să poată să o extragă din mediul social şi să o ducă în lăstărişul unde a fost găsită dacă nu persoane care i-au vrut răul? Acum va trebui să se diferențieze şi natura urmelor de violenţă. Nu este văzută de trei zile. Este posibil să avem urme ale unor agresiuni ale unor animale sălbatice în timpul nopţi. Nici nu s emai pune problema în situaţia aceasta să nu se găsească făptuitorii”, a declarat Tudorel Butoi la Antena 3.

fetita disparuta
Mihaela-Adriana Fieraru este fetița găsită moartă în Dâmbovița, cu urme de violență pe trup

Cum a dispărut fetița și ce spune Poliția

Mihaela-Adriana Fieraru a dispărut după ce a plecat de la școală. Ea nu a mai ajuns acasă, deși avea de parcurs un drum de o jumătate de oră până la locuința sa, dar la mai puțin de 100 de metri de casă a dispărut. Copila era așteptată de mama sa chiar în fața porții casei. Dispariția fetei a fost semnalizată de familia acesteia la scurt timp după ce aceasta nu a mai ajuns acasă. Copila apare pe camerele de supraveghere la numai 100 de metri de casă, dar imediat a ieșit din raza de acoperire a sistemului video.

„Referitor la fetita de 11 ani, din Gura Sutii va comunicam faptul ca din pacate fetita a fost gasita decedată pe un câmp de pe raza comunei Produlești. Aceasta prezinta urme de violenta. In acest moment politistii au un cerc de suspecti. Mai multe detalii vor fi oferite la ora 19.00. la sediul Ipj Dambovita, unde va avea loc o conferinta de presa sustinuta de seful Ipj Dambovita si procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita”, este comunicatul transmis oficial de Poliție, astăzi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!