Sport

Puci la Dinamo! La 4 ore după ce șefii și Rednic au decis într-o ședință noua strategie, antrenorul a fost dat afară fără să fie anunțat! Exclusiv

Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo fără să fie anunțat oficial. Asta la 4 ore după ședința în care antrenorul și Nicolae Badea au discutat noua strategie de transferuri a clubului!
21.12.2021 | 18:11
Puci la Dinamo La 4 ore dupa ce sefii si Rednic au decis intro sedinta noua strategie antrenorul a fost dat afara fara sa fie anuntat Exclusiv
Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo
ADVERTISEMENT

Bilanțul înregistrat la cârma lui Dinamo s-a dovedit fatal pentru Mircea Rednic, care a fost dat afară de conducerea ”câinilor”. FANATIK a dezvăluit bomba finalului de an în exclusivitate, fiind confirmată la circa 30 de minute de comunicatul oficial al clubului.

Mircea Rednic, dat afară de Dinamo la 4 ore după ședința în care s-a stabilit noua strategie a clubului! A aflat după ce FANATIK a aruncat bomba!

Partea cu adevărat interesantă este că Mircea Rednic nu știa nimic de decizia din birouri. Asta cu atât mai mult cu cât abia se terminase, cu câteva ore în urmă, o discuție la sediul Computerland despre strategia clubului în perioada care urmează.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că la ședința de la amiază au participat Mircea Rednic și Nicolae Badea, cei doi discutând despre jucătorii care vor pleca de la Dinamo în această iarnă, dar și despre ce transferuri se preconizează pentru întărirea echipei.

Cu o seară înainte, imediat după eșecul cu Farul, Răzvan Zăvăleanu și Nicolae Badea au avut o discuție mai lungă, dar în care nu s-a pus în niciun moment problema înlocuirii lui Rednic. Deși Zăvăleanu și-ar fi arătat dezamăgirea vizavi de rezultatele echipei, cei doi au convenit că vor merge mai departe pe mâna lui Rednic și a jucătorilor care vor veni.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în ziua meciului că Mureșan nu este în București și nu a fost la Dinamo – Farul 0-2. Mureșan a ținut legătura în tot acest timp doar cu Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar. „Muri” nu a discutat nici cu Rednic, nici cu Badea.

Ei bine, la câteva ore după ședința de la Computerland, Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo! Nu bănuia ce i se pregătește, cum nici Nicolae Badea, cel cu care s-a întâlnit la prânz, nu știa! A fost decizia exclusivă a lui Iuliu Mureșan, confirmată pentru FANATIK de Răzvan Zăvăleanu!

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a anunțat după meciul cu Farul că el nu va renunța la luptă și că va da afară 14 jucători

Imediat după eșecul cu Farul Constanța, de luni seara, Mircea Rednic a declarat că nu va renunța la luptă și că va păstra doar 18 fotbaliști consacrați, plus câțiva tineri, din lotul de 40 pe care îl are la dispoziție.

„Accept să fiu judecat după ianuarie. Nu a fost uşor pentru mine, jucători cu care nu am lucrat, până m-am adaptat cu ei, ei cu mine….Pentru asta nu am ce să fac, sunt obligat să schimb. Şi voi schimba. De acum sunt răspunzător sută la sută.

ADVERTISEMENT

O să rămână 18 jucători plus cei tineri, o să plece 14 jucători. E normal să plece, pentru că nu au demonstrat şi au şi salarii mari şi o să plece. Sunt soluţii, trebuie să găsesc soluţii, pentru că suntem la limită, nu mai avem voie să greşim. Au fost şi alţii în situaţia noastră. Jucătorii pe care îi voi aduce, după data de 5 ianuarie vor fi prezenţi.

Totdeauna când vine Rednic, bugetul se reduce. Până acum am avut 800.000, nici n-am voie să vorbesc, dar se reduce bugetul aproape la jumătate şi trebuie să mă descurc. O să mă descurc, nu e o problemă, dar trebuie să am şi susţinerea lor. Sunt de acord să remaniem lotul, e nevoie, pentru că valoric nu au demonstrat”, declarase Rednic imediat după înfrângerea cu Farul.

Rezultatele nu l-au ajutat deloc pe Mircea Rednic. În cel de-al cincilea mandat în curtea ”câinilor”, cu care a câștigat și titlul de campion în sezonul 2006-2007, Rednic a înregistrat un singur succes, a terminat trei partide la egalitate și a pierdut opt partide.

Flavius Stoican va fi noul antrenor al lui Dinamo. Este la al treilea mandat la Dinamo

Noul antrenor al ”câinilor”, Flavius Stoican este la a treia aventură pe banca lui Dinamo. Pe 22 septembrie 2013, Stoican a fost numit în premieră antrenor principal la Dinamo, dar nu a rezistat decât până pe 12 noiembrie 2014, lăsând echipa pe locul 6.

În martie 2015, Stoican a revenit la Dinamo, dar al doilea mandat al fostului fundaș dreapta al naționalei a fost și mai scurt decât primul, fiind dat afară după doar două luni, în mai 2015. Ultima echipă antrenată de Stoican a fost FCU Craiova, unde l-a înlocuit pe Adrian Mutu. După doar câteva etape, Stoican a fost și el mazilit, fiind înlocuit cu Eugen Trică.

Comunicatul oficial al lui Dinamo a confirmat exclusivitatea FANATIK referitoare la demiterea lui Mircea Rednic

“Subsemnatul, Mureșan Iuliu Paul, administrator special al debitoarei DINAMO 1948 S.A., (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement), cu sediul în București, str. Ștefan Cel Mare, nr. 7-9, Sector 2, Înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/1429/2001, Cod Unic de Înregistrare RO 13699971, conform Încheierii de ședință pronunţată la data de 22 Noiembrie 2021, în dosarul nr. 18583/3/2021, aflat pe rolul Tribunalului București, Secţia a VII-a Civilă, sub supravegherea ”RTZ & Partners” SPRL, Filiala Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, Str. Wilhelm Filderman nr. 18, etaj 3, birou 9, sector 3, ce a fost desemnată în calitate de administrator judiciar prin Încheierea de ședință pronunţată la data de 28 Iunie 2021, în dosarul nr. 18583/3/2021,

În vederea informării opiniei publice, a creditorilor și a participanților la procedură, vă aducem la cunoștință următoarele:

1. Contractul de activitate sportivă încheiat între clubul DINAMO 1948 S.A., (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement) și Domnul Mircea Rednic și-a încetat efectele cu efect imediat azi, 21 Decembrie 2021.
2. Începând de mâine, 22 Decembrie 2021, calitatea de antrenor principal al DINAMO 1948 S.A. – în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement, va fi preluată de Domnul Flavius Stoican.

Cu stimă,

Administrator special al DINAMO 1948 S.A., Mureșan Iuliu Paul”, se arată în comunicatul semnat de Iuliu Mureşan, care confirmă exclusivitatea FANATIK.

ADVERTISEMENT