ADVERTISEMENT
Sporturi

Pugilistul Cristian Filip, regizorul din ring! Clip motivațional în plină pandemie. Video

Autor: Traian Terzian | 19.11.2020 | 14:37
Pugilistul Cristian Filip, regizorul din ring! Clip motivațional în plină pandemie. Video
Pugilistul Cristian Filip, component al lotului național de box al României, a lăsat ringul în perioada pandemiei de coronavirus și s-a făcut regizor

Pugilistul Cristian Filip, component al lotului național de box al României, a lăsat ringul în perioada pandemiei de coronavirus și s-a făcut regizor.

ADVERTISEMENT

În absența concursurilor din această perioadă, el a produs și a lansat un clip motivațional despre cum să-ți învingi frica.

Adversarii lui Filip din filmuleț sunt luptătorul Benny Adegbuyi, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, care îi este de multe ori sparring partner la antrenamente, și colegul de la lot, Andrei Arădoaie.

Regizorul din ring este Cristian Filip, component al lotului național de box

”Happy new fear este un discurs motivațional despre frică, despre cum mă raportez eu la ea și despre cât de ușor putem transforma frica în ceva productiv dacă schimbăm puțin perspectiva”, a declarat Cristian Filip, care acum a devenit regizorul din ring.

ADVERTISEMENT

”Vreau să le mulțumesc antrenorului adjunct al lotului național de box, Bogdan Bota, colegului meu de la lot, Andrei Arădoaie, prietenului meu Benny Adegbuyi și echipei de producție: regizorului Călin Tîmb și copywriter-ului Teodor Chiripuci”, a mai spus pugilistul.

”Frica este o emoție, adică un gând, iar gândurile sunt ale tale. Și poate, cel mai important aspect e că, deși în primă fază e greu de acceptat, gândurile pot fi controlate în același regim în care îți poți controla mișcările. Tot ce ai nevoie este puțin antrenament”, a menționat Filip.

Cristian Filip a povestit cum i-a venit ideea acestui clip și recunoaște că se teme de frica de eșec și de pierderea unei persoane dragi: ”Lumea boxului și tot ce implică viața de sportiv m-au ajutat să intru în contact cu fricile mele, să le accept, să le folosesc în cel mai productiv mod, meci după meci, antrenament după antrenament, lovitură după lovitură”.

ADVERTISEMENT

Luptătorul Benny Adegbuyi a explicat care este mesajul acestui clip motivațional: ”Cred că e în ADN-ul nostru să ne depășim fricile doar luptând și tocmai despre asta este mesajul clipului. Ne ajutăm reciproc, eu sunt kickboxer el e la box, dar evident când am eu treabă sau are el meciuri importante ne ajutăm pentru că despre asta e vorba, să fim alături unul de celălalt”.

Cristian Filip regizor ring

ADVERTISEMENT

Adegbuyi a mai precizat că abia așteaptă lupta cu Badr Hari, care a fost amânată pentru a treia oară pentru 19 decembrie: ”Sper să fie de data aceasta. A fost amânat deja de două ori, o dată din cauza pandemiei, o dată din cauza lui pentru că a contactat acest virus… Sper să fie ultima dată pentru că m-am săturat să aștept și vreau să îmi înfrâng frica”.

Cristian Filip și Benny Adegbuyi au o prietenie de 5 ani, timp în care se și antrenează împreună. Boxerul își luase și bilet la meciul cu Badr Hari, care ar fi trebuit să aibă loc prima dată pe 20 iunie, la Rotterdam. Din păcate, la 19 decembrie, în cazul în care partida de kickboxing se va ține, Filip își va susține prietenul doar din fața televizorului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!