Rapid a REFUZAT un jucător cu 200 de meciuri la Dinamo

Mircea Dominte   
în Stiri sportive
25/09/2014, 00:02
Rapid a REFUZAT un jucător cu 200 de meciuri la Dinamo

Rapid a avut mari probleme cu fundaşii laterali la începutul campionatului. Dacă banda dreaptă a fost acoperită prin aducerea lui Cătălin Savin, pe flancul stîng probleme s-au ameliorat recent prin aducerea lui Gaston Mendy. Înaintea aceastuia însă, în Giuleşti a fost propus Cristi Pulhac!

Cristi Pulhac s-a despărţit recent de azerii de la Qabala şi îşi caută echipă. Momentan, se antrenează alături de Dinamo, echipă pentru care a jucat 199 de meciuri oficiale în tricoul “cîinilor” între 2002 şi 2013. Cum o legitimare a sa la echipa din “Ştefan cel Mare” are şanse mici de reuşită, fundaşul stînga îşi caută încă echipă. O adevărată lovitură de imagine s-ar fi produs acum o lună, în momentul în care reprezentanţii jucătorului au discutat cu oficialii Rapidului un transfer al fotbalistului lîngă Podul Grant. Chiar dacă în acel moment giuleştenii nu aveau postul acoperit, se pare că şefii vişiniilor au declinat relativ rapid posibilitatea ca Pulhac să ajungă în Giuleşti.

Jucătorul confirmă

Cum Nicolae Vasile se afla în acea perioadă în dizgraţia conducerii rapidiste, iar Marian Stoica, mijlocaş la origine, era singura variantă pentru acest post, Pulhac fusese considerat o variantă bună pentru echipa pregătită de Ionel Ganea. Ipoteza este confirmată chiar de jucător care, contactat de FANATIK.RO, a vorbit despre acest subiect: “Cu mine nu a vorbit nimeni de la Rapid, însă ştiu că ceva s-a discutat… Din ce am auzit, fiindcă nu s-a ajuns la negocieri oficiale. Oricum, e greu de crezut că aş fi mers la Rapid… Chiar dacă am o relaţie bună cu Ionel Ganea. Cu el m-am întîlnit în urmă cu aproape o lună jumate şi am vorbit. Dar nu pe tema asta, fiindcă pe vremea aia jucam în Azerbaidjan”.

Pînă la urmă, Rapid a rezolvat problemele din partea stîngă a apărării prin transferul lui Gaston Mendy.

500.000 de euro este cota lui Pulhac conform transfermarkt

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Închide ×