Pulhac nu mai este dorit la Qabala, dar se umple de bani!

Cătălin Gheorghiu   
in Dinamo
02/09/2013, 10:25
Pulhac nu mai este dorit la Qabala, dar se umple de bani!
Cristian Pulhac, Mihai Roman.

Zile negre pentru Cristi Pulhac la Qabala. Fundaşul stînga de 29 de ani nu mai este dorit la echipă de antrenorul Yuri Semin şi a fost trimis la echipa secundă pe termen nelimitat.

În ianuarie, Pulhac a semnat cu azerii un contract pînă în vara lui 2015. Atunci, Cristi a fost nevoit să renunţe la banii pe care îi mai avea de luat de la Dinamo, 56.000 de euro, adică salariul pe ultimele patru luni. La Qabala, Pulhac are un salariu de 200.000 de dolari pe sezon, a jucat pe finalul campionatului precedent în 10 partide, dar imediat cum s-a terminat sezonul a fost anunţat de antrenorul Yuri Semin să-şi caute echipă.

Pulhac a refuzat rezilierea contractului, iar agenţii săi le-au transmis oficialilor azeri că sînt dispuşi să ajungă la o înţelegere doar dacă românul va primi 200.000 de dolari, adică jumătate din suma pe care o mai are de primit fundaşul lateral în următorii doi ani de contract!

Pînă atunci, Pulhac se pregăteşte cu echipa secundă a clubului şi speră ca, după ce va deveni liber de contract, să se concretizeze una dintre ofertele pe care le are: din Ucraina şi Rusia.

Închide ×