Sport

Punctele Spaniei în Grupa E aduc un câștig important! Ibericii nu mai au voie să facă pași greșiți

Spania a venit la Euro 2020 cu gândul de a pune mâna pe trofeu, dar pentru asta are nevoie să facă puncte în Grupa E după un început ezitant.
18.06.2021 | 21:45
Punctele Spaniei in Grupa E aduc un castig important Ibericii nu mai au voie sa faca pasi gresiti
ADVERTISEMENT

Deși a dominat autoritar întâlnirea de debut cu Suedia și a ratat ocazii imense, ”La Roja” nu a scos decât un 0-0 frustrant.

Selecționerul Luis Enrique a surprins când a anunțat lotul pentru turneul final, Sergio Ramos fiind lăsat acasă și pentru prima dată în istorie Real Madrid nu dă niciun jucător.

ADVERTISEMENT

Câte puncte va face Spania în Grupa E

În ciuda startului ratat, Spania este în continuare mare favorită în Grupa E de la Euro 2020, dar pentru asta trebuie să adune puncte și prima șansă o reprezintă întâlnirea cu Polonia, care și ea are orgoliul rănit după eșecul în fața Slovaciei.

Unibet le oferă o cotă de 1,75 ibericilor să încheie această fază cu 7 puncte și astfel să meargă în optimile de finală, mai ales că va juca și următoarele două partide pe teren propriu, la Sevilla.

ADVERTISEMENT

O victorie și o remiză în cele două jocuri rămase din grupă, cu Polonia și Slovacia, i-ar duce pe elevii lui Luis Enrique la 5 puncte, care are la Unibet o cotă de 3,25.

Cote uriașe pentru evoluții modeste ale Spaniei

Pentru un final cu 4 puncte al naționalei Spaniei, Unibet oferă o cotă de 5,75, iar dacă se va ajunge mai jos ”La Roja” își va pune în pericol chiar și calificare în fazele eliminatorii, ceea ce ar reprezenta o surpriză de proporții.

ADVERTISEMENT

Încă două rezultate de egalitate pentru reprezentativa lui Luis Enrique în cele două meciuri din grupă ar însemna 3 puncte la final, care la Unibet au o cotă de 22,00. Un final de grupă cu 2 puncte, o remiză și o înfrângere în ultimele două partide, este cotat la Unibet tot cu 22,00.

Dezastrul total pentru iberici ar fi două eșecuri și doar 1 punct acumulat în această grupă, iar Unibet oferă pentru această variantă o cotă de 91,00. Nu sunt excluse surprizele, dar parcă Spania nu poate coborî chiar atât de jos.

ADVERTISEMENT

Busquets revine în lot

Luis Enrique antrenează naţionala Spaniei din iulie 2018, însă timp de opt luni a trebuit să-i părăsească pe iberici din cauza unei drame. În 26 martie 2019, tehnicianul pleca de la națională din cauza unor probleme medicale, iar la 29 august a anunțat că fiica sa, Xana, în vârstă de 9 ani, s-a stins din viață.

În perioada absenței lui Luis Enrique, selecționata a fost condusă de secundul acestuia, Robert Moreno, care a obținut calificarea la Euro 2020 și și-a exprimat dorința de a fi principal și la turneul final. Federația l-a preferat pe Enrique, iar acesta l-a dat afară pe Moreno pentru trădare.

Înaintea partidei cu Polonia, spaniolii au primit o veste extraordinară. Mijlocașul Sergio Busquets, care s-a aflat în izolare după ce s-a infectat cu Covid-19, a fost testat negativ și poate reveni în lot.


  • (P) 3,25 este cota UNIBET ca Spania să termine cu 5 puncte grupa de la Euro 2020. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT