Fotbal intern

Pariul lui Hagi a semnat cu o echipă din Polonia! Purece, prezentat oficial

Gică Hagi vedea în Florin Purece drept un jucător care va ajunge şi la echipa naţională! Acum a semnat cu o echipă din Polonia
Autor: Mirela Apostol | 25.01.2018 | 14:33
Pariul lui Hagi a semnat cu o echipă din Polonia! Purece, prezentat oficial

Florin Purece a cucerit titlul de campion al României cu Viitorul Constanţa, apoi a plecat în Israel, la Hapoel Raanana. În această iarnă a rămas liber de contract, iar acum a semnat un angajament în Polonia, cu Nieciecza, locul 13 din prima ligă, acolo unde mai activează alţi doi jucători români, Gabi Iancu şi Gabi Matei.

”Echipa este alături de Florin Purece, un mijlocaş român, în vârstă de 26 de ani, care poate evolua atât în flancul drept, cât şi în cel stâng. În Liga 1 are 131 de apariţii, a marcat 14 goluri şi a dat 11 pase decisive. În toamnă a jucat în Israel”, este mesajul postat pe site-ul oficial al clubului.

Hagi avea pretenţii mari

Când l-a luat de la Chiajna, în vara anului 2016, Gică Hagi a avut un mesaj la adresa celor care i l-au lăsat lui pe Purece: “În jumătate de an, Purece va fi în echipa naţională. Le mulţumesc tuturor că nu l-au băgat în seamă, că nu a fost niciodată la un lot naţional, pentru că am putut să îl iau liber, că nu am bani.

E singurul mijlocaş ofensiv stângaci adevărat din fotbalul românesc. I-am şi zis, când a semnat, că l-am luat pentru a-l face jucător de prima reprezentativă. Cu gândul ăsta l-am luat“, spunea Gică Hagi despre jucătorul de care se despăţrea apoi un an mai târziu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!