Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Purgatoriul” Simonei Halep din cazul de dopaj, analizat la Fanatik SuperLiga: „Nu înțeleg de ce ar avea cineva ceva cu ea!”. Video exclusiv

Simona Halep trece printr-un adevărat coșmar, iar cazul ei a fost întors pe toată fețele la Fanatik SuperLiga. Ar trebui Guvernul României să intervină?
26.05.2023 | 07:00
Purgatoriul Simonei Halep din cazul de dopaj analizat la Fanatik SuperLiga Nu inteleg de ce ar avea cineva ceva cu ea Video exclusiv
Purgatoriul Simonei Halep din cazul de dopaj, analizat la Fanatik SuperLiga Nu înțeleg de ce ar avea cineva ceva cu ea!. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Simona Halep este susținută puternic de Cristian Tudor Popescu, care face apel către Guvernul României să se implice urgent și să facă o plângere la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului. Subiectul a fost dezbătut minute în șir la FANATIK SUPERLIGA.

Simona Halep, între ciocan și nicovolă: „Nu înțeleg de ce se amână a 3-a oară!”

Florin Gardoș a comentat poziția ingrată în care se află Simona Halep: „Nu înțeleg de ce ar avea cineva ceva cu ea pe de o parte, pentru că am văzut că se vorbește de abuz, și nu înțeleg de ce se amână a treia oară. Și acum a apărut problema și cu pașaportul biologic. Ei judecă adliteram acolo, nu emoțional”.

ADVERTISEMENT

Alin Buzărin nu împărtășește aceeași opinie cu jurnalistul Cristian Tudor Popescu: „Să se implice Guvernul României în povestea asta. Poate că da. Dar eu cred că Guvernul României are o grevă în învățământ pe care trebuie să o rezolve. Sunt examen, BAC și așa mai departe. 

Sigur că suntem emoționali și spunem să vină Guvernul. Era o vorbă pe vremea copilăriei mele, când rămâneau anumite fete însărcinate din cadă. Făceau baie după unul. Doamne iartă-mă! Deci cam așa e cu blender-ul ăsta al Simonei Halep, care nu a fost spălat peste tot. Dați-mi voie să prioritizez acțiunile Guvernului României și că prima dată vor fi preocuați de greva din învățământ care afectează peste două milioane de români!”. 

ADVERTISEMENT

Simona Halep trebuie să fie susținută de Guvenrul României?

Ioana Cosma e convinsă că activitatea Guvernului României nu ar perturbată în niciun fel de către un demers pro Simona Halep: „Există 20 și ceva de ministere. Toate sunt la greva din învățământ?! Nu e mare filozofie acuma! Nu pleacă tot Guvernul pentru Simona Halep, să se ducă pe acolo și să picheteze Curtea Europeană a Drepturilor Omului”.

Probabil de la Ministerul de Justiție sau Ministerul de Externe. Cristian Tudor Popescu spune că Guvernul României trebuie să intervină”. Alin Buzărin a comentat: „Nu, restul sunt la rotativă! Dacă e vorba să trimită o scrisoare…”, în timp ce Florin Gardoș dă un alt exemplu: „Mai avem în Parlament legea aia cu CSA-ul să promoveze”.

ADVERTISEMENT

Fostul număr 1 WTA, susținut și de Robert Niță: „Nu poți să o lași pe fata asta care e una dintre cele mai reprezentative jucătoare de tenis din ultimii 10-15 ani la nivel mondial”

Robert Niță se pune de asemenea în pielea Simonei Halep: „La ceea ce i se întâmplă și din punct de vedere sportiv, cât și uman, ea e condamnată să nu participe la turnee sua la acțiuni organizate de ITF sau WTA. Nu poți să o lași pe fata asta care e una dintre cele mai reprezentative jucătoare de tenis din ultimii 10-15 ani la nivel mondial.

Las-o să participe și când o audiezi să plătească. Ea stă de un an așteptând! Vrem să analizăm și cu pașaportul biologic și să le judecăm pe amândouă. Păi de ce? E foarte bine că un de calibrul domnului Cristian Tudor Popescu ia atitudine! Este normal”.

ADVERTISEMENT

Alin Buzărin privește lucrurile și din alt punct de vedere: „Aici mai există un element de luat în calcul. Bănuiesc că oamenii ăia dacă tot amână au ei motive să protejeze astfel sau strâng alte probe. Nu cred că lumea sau Occidentul are ceva cu noi. Ce facem, îi acuzăm de ipocrizie? Noi vrem să judecăm, dar stai să știm totul. Nu pot să te găsească ăia cu blenderul murdar și să nu-și dea nimic”. 

VIDEO MAI JOS: 

De ce nu i-a luat apărarea mai devreme Patrick Mouratoglou: „Avea tot interesul”

Ioana Cosma nu este nici ea de acord cu modul în care ITIA a gestionat cazul Simonei Halep: „Măcar de o proastă comunicare atunci! Mai întâi spui că nu ai toate probele și mai durează. Trebuie să luăm în calcul că probabil va primi și o suspendare. Patrick Mouratoglou a ieșit și el cu aceste declarații, deși foarte mult timp nu a spus nimic. 

Robert Niță a remarcat și pasivitatea lui Patrick Mouratoglou, care a stat departe de acest conflict: „Rezultatele nu au fost pe măsură și a spus în ultimul comunicat. De ce ai așteptat atâta timp? El era plătit de Simona Halep și cred că trebuia să ia atitudine. El avea tot interesul să iasă și Simona să revină mai repede”. 

FANATIK SUPERLIGA este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT