News

Joe Biden rămâne fără purtător de cuvânt. Unde va lucra Jen Psaki după ce va pleca de la Casa Albă

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe va demisiona din funcție. Jen Psaki, în vârstă de 43, a anunțat deja locul unde va lucra mai departe.
02.04.2022 | 11:06
Joe Biden ramane fara purtator de cuvant Unde va lucra Jen Psaki dupa ce va pleca de la Casa Alba
Jen Psaki, purtătoare de cuvânt a lui Joe Biden. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Purtătoarea de cuvânt a președintelui Joe Biden, Jen Psaki, urmează să îşi părăsească funcția pentru a lucra la canalul de televiziune MSNBC, a anunţat vineri presa americană citată de Agerpres.

Joe Biden rămâne fără purtător de cuvânt. Jen Psaki a decis să revină în televiziune

Oficialii americani au refuzat să comenteze veștile despre intenţiile secretarului de presă al Casei Albe, Jen Psaki.  Purtătoarea de cuvânt a fost absentă de câteva zile după ce a fost depistată cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

Este a doua oară în doar câteva luni când Psaki se infectează cu noul coronavirus. La începutul lunii Noiembrie, purtătoare de cuvânt a lui Biden nu l-a putut însoți pe acesta într-o vizită în Europa, după ce a ieșit pozitiv la testele Covid.

Jen Psaki va lucra pentru MSNBC

Potrivit Axios, primul care a dezvăluit informaţiile, Jen Psaki, în vârstă de 43 de ani, se află în negocieri exclusive cu MSNBC. Canalul american este unul progresist. Fosta purtătoare de cuvânt a vicepreşedintei Kamala Harris, Symone Sanders, a fost deja recrutată de MSNBC.

ADVERTISEMENT

Jen Psaki va rămâne la Casa Albă până la „Cina asociaţiei corespondenţilor de la Casa Albă”, conform CNN. Evenimentul popular va avea loc pe 30 aprilie, după două ediţii anulate din cauza pandemiei.

În primăvara anului 2021, purtătoarea de cuvânt anunțase că intenţionează să mai petreacă doar un an în această funcție, deoarece îşi doreşte să petreacă mai mult timp cu cei doi copii ai săi.

ADVERTISEMENT

Ce poziții a mai ocupat Jen Psaki. Purtătoarea de cuvânt a lui Joe Biden pleacă în televiziune

Jen Psaki a ocupat diverse funcţii guvernamentale în timpul ambelor mandate ale preşedintelui Obama. Ulterior, din 2017, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe a început să lucreze pentru CNN în calitate de comentator politic.

Aceasta s-a alăturat apoi echipei de “tranziţie” în noiembrie 2020, responsabilă cu pregătirea sosirii lui Joe Biden la Casa Albă, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT
Tags: