PATIMILE DEŢINUŢILOR din FOTBAL! Bucatele au gust AMAR, Paştele ĂSTA e un COŞMAR! Ce meniu de AUSTERITATE au la ÎNCHISOARE!

A trecut mai bine de o luna de cand capii fotbalului romanesc au fost condamnati la inchisoare. Pastele va fi prima sarbatoare mare pe care ei vor petrece dupa gratii, departe de familiile lor....
19.04.2014 | 15:01
PATIMILE DETINUTILOR din FOTBAL Bucatele au gust AMAR Pastele ASTA e un COSMAR Ce meniu de AUSTERITATE au la INCHISOARE

A trecut mai bine de o luna de cand capii fotbalului romanesc au fost condamnati la inchisoare. Pastele va fi prima sarbatoare mare pe care ei vor petrece dupa gratii, departe de familiile lor. CANCAN.ro a aflat ce vor face duminica cei sapte arestati.

Lumea fotbalului a fost zguduita din temelie la inceputul lunii trecute, atunci cand sapte dintre cei mai puternici oameni din fotbalul romanesc au fost condamnati la inchisoare cu executare in “Dosarul Transferurilor”. Imediat dupa dictarea sentintei, ei au fost incarcerati in penitenciarele din Bucuresti si Cernavoda, unde se afla si acum. In cele cinci saptamani, Cristi Borcea, Mihai Stoica, Gica Popescu, Jean Padureanu, George Copos si fratii Becali au reusit sa se adapteze noului lor stil de viata. De altfel, acestea sunt si primele sarbatori pe care le vor petrece departe de familie, in conditii greu de suportat.

CANCAN.ro a aflat, in exclusivitate, ce vor face cei sapte condamnati de Paste, cu ce bunatati se vor infrupta in ziua sfanta, dar si ce vor face familiile lor in tot acest timp.

Cristi Borcea a primit mancare de la sotia lui

Atat Mihaela Borcea, cat si Alina Vidican isi vor petrece Pastele in Capitala, alaturi de cei mici. Daca prima sotie a lui Cristi Borcea se va ocupa personal de bucatele traditionale, Alina Vidican va fi ajutata de mama sa. In Vinerea Mare, Cristi Borcea a fost vizitat la penitenciar de sotia sa, care i-a adus un pachet plin cu bucate traditionale, precum drob si pasca, o sticla de vin, dar si tigari.

Mihai Stoica va ciocni oua cu cei din celula

Fiica lui Meme Stoica sufera enorm din cauza tatalui sau si, daca de obicei, in seara de Paste obisnuia sa iasa in club, de data aceasta ea va avea cateva zile linistite, in care se va imparti intre mama sa si familia iubitului ei, Dan Petrache.

Mihai Stoica va fi si el vizitat astazi de Teodora, dar si de bunul sau prieten, Laurentiu Reghecampf. Desi a cerut sa nu ii fie aduse preparare traditionale, cel mai probabil, el va ciocni un ou si va manca o felie de cozonac alaturi de colegii sai de celula.

Gica Popescu sarbatoreste cu Meme si Copos

Desi are un caracter puternic si prefera sa isi ascunda sentimentele, Gica Popescu sufera enorm ca nu va putea fi alaturi de familia sa, de Sarbatori. Daca el va petrece Pastele alaturi de Mihai Stoica si George Copos, sotia si copii lui vor lua masa alaturi de Gica Hagi si sotia lui, dar si de rudele apropiate.

Jean Padureanu are interzis la preparate traditionale

Ajuns la varsta de 67 de ani, Jean Padureanu va avea parte de cel mai trist Paste din viata lui. Singur, trist si extrem de bolnav, fostul presedinte al Gloriei Bistrita nu va fi vizitat de nimeni, pentru ca nu are nici sotie, dar nici copii. El isi va petrece sarbatorile pe patul spitalului Rahova si nu are voie sa manance preparate traditionale pentru ca are probleme cu inima, lucru care ii interzice cu dezavarsire sa consume alimente grase. Nici pasca sau cozonac nu va gusta, pentru ca are diabet intr-o forma severa.

George Copos primeste mancare gatita chiar de sotia sa

Fostul patron al Rapidului este singurul dintre condamnati care a tinut tot postul Pastelui. Azi, George Copos va fi vizitat de sotia sa, care va veni incarcata cu preparate traditionale. De altfel, in familia Copos exista o traditie. Toata mancarea este facuta de sotia sa, Cristina.

Fratii Becali impart vinul cu ceilalti detinuti

Victor si Ioan Becali au reusit sa se impuna si in randul puscariasilor, asa ca ei sunt cei care fac legea si acolo. De Paste, cei doi impresari primi pachete intregi cu branza, friptura de miel, drob, cozonaci si vin pe care au promis ca ii vor imparti cu alti detinuti. Victor a cerut sa ii fie aduse si cateva trabucuri, dar si o sticla de tuica.

SURSA: cancan.ro

 

Tags: