Carousel hot news

Marcel Puşcaş acuză oficialii FRF: “Au rămas aceleaşi curve!”

Marcel Puşcaş, fostul impresar, dar şi jucător şi preşedinte al echipei Steaua, a lansat un atac dur la adresa Federaţiei Române de Fotbal. Discuţia de la Telekom Sport cu moderatorul Silviu...
15.09.2017 | 16:07
Marcel Puşcaş acuză oficialii FRF:
ADVERTISEMENT

Marcel Puşcaş, fostul impresar, dar şi jucător şi preşedinte al echipei Steaua, a lansat un atac dur la adresa Federaţiei Române de Fotbal. Discuţia de la Telekom Sport cu moderatorul Silviu Tudor Samoilă a pornit de la comunicatul FRF în care i se mulţumea, la despărţire, selecţionerului Christoph Daum pentru creşterea performanţelor la nivelul integrităţii, comunicării, nutriţiei şi pregătirii pe parcursul mandatului său.

Puşcaş a criticat “campaniile de imagine ale FRF care au fost făcute uneori în detrimentul concentrării jucătorilor”“Nu e o pregătire corectă atunci când îi scoli pe fotbalişti la 5 dimineaţa, în ziua meciului, ca să facă selfiuri cu suporterii”, a spus el. “Sau să-i pui pe biciclete la Mogoşoaia ca să vezi ce deschis e Daum. Hai, domnule, că asta e doar imagine!”, a mai adăugat Marcel Puşcaş.

ADVERTISEMENT

Marcel Puşcaş: “S-au schimbat mobilele şi au rămas aceleaşi curve”

Moderatorul Silviu Tudor Samuilă a intervenit şi a spus că “pe de altă parte, nu e normal ca un jucător al naţionalei să facă fiţe când e chemat să filmeze un spot pentru sponsorul echipei naţionale. Sau să înjure publicul şi FRF să-l cocoloşeacă”. Argumentul nu a fost, însă, în măsură să îl convingă pe fostul preşedinte al grupării steliste din perioada 1996 – 1998.

Marcel Puşcaş a insistat că în unele cazuri s-a mutat un zid cu un metru mai încolo şi s-a zis că s-a făcut reformă. Ce reformă? S-au schimbat mobilele şi au rămas aceleaşi curve, scuzaţi termenul, dar e şi din literatură“. Puşcaş a candidat în 2014 la alegerile pentru desemnarea noului preşedinte al FRF, alegeri câştigate de Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri