Fotbal intern

Puşcaş anunţă revoluţia în Liga 1! “Vreau 18 echipe”. Cum l-a ironizat pe Burleanu

Marcel Puşcaş se luptă cu Ionuţ Lupescu şi Răzvan Burleanu pentru preşedinţia FRF. Fostul stelist a anunţat ce modificare va propune pentru Liga 1 Betano.
11.04.2018 | 22:53
Puşcaş anunţă revoluţia în Liga 1!
ADVERTISEMENT

Pe 18 aprilie au loc alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. Marcel Puşcaş, unul dintre candidaţi, a anunţat ce modificări va propune pentru Liga 1 Betano dacă îi va învinge pe Ionuţ Lupescu şi Răzvan Burleanu.

Vreau 18 echipe în Liga 1. Play-off-ul şi play-out-ul merg în ţări cu suprafaţă mică. Un număr de 18 echipe duce mai bine competiţia. Liga 1 este vârful piramidei. Cu cât numărul de echipe este mai mare, cu atât se poate structura mai bine şi Liga 2 şi Liga 3. Am semnalat şi în Comisa Tehnică faptul că România nu poate face fază în Liga 2 cu o serie de 20 de echipe. Trebuie să avem două serii, astfel sunt şi cheltuielile mai mici. În Liga 3 ar trebui să avem 8 serii. Rolul FRF nu e să rezolve dispariţia cluburilor, ci să le protejeze. Au acceptat treaba asta, că au fost păcăliţi cu o serie”, a declarat Marcel Puşcaş pentru o televiziune de sport.

ADVERTISEMENT

Marcel Puşcaş l-a înţepat pe Răzvan Burleanu

Fostul stelist a trimis şi câteva săgeţi spre Răzvan Burleanu, actualul preşedinte FRF. Nu a făcut Ţiriac legi, cum să te duci în Parlament, să faci tu legi? Sigur, pot să fiu şi eu demagog şi să ies în faţă să spun că fac şi dreg. Dar vorbim de proiecte realiste. Nu cred în sondaje pentru că ele au marele rol de a manipula. Şi alegerile de la FRF au tot componente politice şi unele principii se aplică. Discutând personal cu 232 de membri electori din cei 257, consider că nu stau deloc rău. Lumea a înţeles ce doresc. Se pare că problematica este aceeaşi: infrastructură, arbitraj, competiţii, ROAF, bani. Prin programul pe care l-am prezentat, i-am făcut să înţeleagă că unele din probleme se pot rezolva sau se pot uşura anumite situaţii. Cel puţin legat de unele costuri legate de competiţii. Sigur că lumea este nemulţumită”, a mai precizat Marcel Puşcaş.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri