Fotbal intern

Puşcaş îl face praf pe Burleanu. “Nu e normal! E ca şi cum Steaua – CFR ar fi condus de Argăseală!”

Marcel Puşcaş îl face praf pe Burleanu, înaintea alegerilor pentru şefia FRF care vor avea loc miercuri, 18 aprilie.
Autor: Iuliana Spirache | 17.04.2018 | 16:58
Puşcaş îl face praf pe Burleanu.

Acesta susţine că este nu este normal ca şedinţa Adunării Generale a alegerilor să fie condusă chiar de Răzvan Burleanu şi a făcut o comparaţie cu derby-ul Steaua – CFR.

“Nu e normal ca el să conducă această Adunare Generală. În mod normal, prerogativa ar trebui să fie condusă de unul dintre cei doi vicepreşedinţi, Octavian Goga sau Gino Iorgulescu. E ca şi cum un derby Steaua – CFR ar fi condus de Argăseală”, a spus Marcel Puşcaş, conform Naţional FM.

Puşcaş a prins aripi după ce l-a făcut praf pe Burleanu

Marcel Puşcaş a comentat şi în legătură cu şansele lui la alegerile pentru şefia FRF şi susţine că scandalul dintre Răzvan Burleanu şi Ionuţ Lupescu îl poate ajuta şi crede că va ajunge în turul II.

“Mă văd în turul II. Acuzele reciproce din ultima vreme ale candidaţilor mă pot ajuta. Eu, în loc de acuze, am venit cu programe. Regret însă că nu a avut o confruntare televizată între cei trei candidaţi. Când refuzi aşa ceva, înseamnă că nu eşti stăpân pe tine şi nu ai curajul dezbaterii”, a mai adăugat Marcel Puşcaş.

Alegerile pentru şefia FRF vor avea loc miercuri, 18 aprilie, iar Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan sunt cei patru candidaţi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!