Fotbal international

Puşcaş, în drum spre Primera Division! Dorit de fosta echipă a lui Craioveanu

Autori: Ionut Neamţu, Sorin Dumitrescu | 26.06.2018 | 09:31
Pușcaș, în drum spre Primera Division. Internaţionalul român e aproape de Real Sociedad

Internaţionalul român George Puşcaş este în drum spre Primera Division. Jucătorul care aparţine în continuare de Inter a fost permanent o monedă de schimb pentru nerazzurri, care nu au contat nici un moment pe serviciile sale, deşi Puşcaş a confirmat prin golurile sale că are valoare cam pe la toate cluburile unde a fost împrumutat.

După cum scrie Gazzetta dello Sport românul de 22 de ani este foarte aproape de a lăsa fotbalul spaniol pentru a merge în Primera Division. Fostul club la care a fost un element cheie Gică Craioveanu, Real Sociedad, s-a aşezat serios la masa tratativelor cu Inter şi este foarte aproape de finalizarea operaţiunii de transfer definitiv a internaţionalui român.

Puşcaş, în drum spre Primera Division. A mai fost dorit şi de un club din Madrid

Inter dorea tot un împrumut, dar spaniolii nu au fost de acord şi au cerut transferul definitiv. Şi Leganes a fost la începutul verii interesată de serviciile lui Puşcaş, la fel ca şi Chievo din Serie A. Acum Real Sociedad vede în Puşcaş o soluţie pentru întărirea atacului.

Pușcaș, în drum spre Primera Division. Inter l-a ămprumutat la Bari, Bevento şi Novara. La Benevento a fost omul decisiv pentru promovare
Pușcaș, în drum spre Primera Division. Inter l-a ămprumutat la Bari, Bevento şi Novara

Puşcaş a jucat la Bari, Benevento şi Novara, peste tot fiind împrumutat de Inter. Pe Benevento a ajutat-o enorm, cu golurile sale din play-off, în vara lui 2017, să facă pasul istoric pentru prima prezenţă din istoria clubului în Serie A, dar rămas pentru încă un sezon alături de campani el nu a primit multe şanse să joace în Serie A, iar în iarna lui 2018 a preferat împrumutul la Novara, unde a marcat 9 goluri, dar echipa a căzut în Serie C.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!