Puşcaş, între Serie A şi Primera Division! De unde are oferte atacantul român

Ionut Neamţu    Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
08/06/2018, 17:43
Puşcaş, între Serie A şi Primera Division! De unde are oferte atacantul român GALERIE FOTO
Pușcaș, între Serie A și Primera Division. Are oferte de la Chievo şi de la Leganes

George Puşcaş se află între Serie A şi Primera Division! Deşi a retrogradat cu Novara în Serie C într-un mod absolut dramatic, în ultima etapă a sezonului din Serie B, atacantul român are căutare la cluburi din primul eşalon. Puşcaş, care este în continuare proprietatea lui Inter Milano, a fost împrumutat iarna trecută la Novara, după ce prima parte a sezonului a evoluat pentru Benevento. A reuşit să marcheze nouă goluri.

Această eficacitate ridicată a românului l-a adus în atenţia unor grupări din prima divizie din Italia şi din Spania. Chievo Verona s-a salvat in extremis de la căderea în Serie B şi vrea să nu mai repete experienţa traumatizantă, motiv pentru care obiectivul este să îşi întărească atacul, iar Puşcaş e considerat o variantă interesantă.

Puşcaş, între Serie A şi Primera Division. Monedă de schimb pentru Inter

La fel de mult doresc să-şi crească eficienţa în faţa porţilor adverse şi spaniolii de la Leganes, cenunşăreasa Madridului în Primera Division, care a avut un al doilea sezon consecutiv în maximul eşalon mult mai liniştit, cu o clasare într-o zonă lipistă de griji şi cu o prezenţă în semifinalele Cupei Spaniei, după mare ispravă de a scoate pe Real cu victorie pe Santiago Bernabeu! Problema ar fi costul românului, 4 milioane de euro, Leganes fiind o echipă cu buget mic.

Pușcaș, între Serie A și Primera Division. A ajutat-o pe Benevento să promoveze acum un an, dar nu a putut rămâne la ei decât jumătate de an în Serie A
Pușcaș, între Serie A și Primera Division. A ajutat-o pe Benevento să promoveze acum un an

George Puşcaş nu şi-a găsit loc la Inter şi a fost plimbat an de an dintr-o parte într-alta a Italiei. A fost împrumutat la Bari, unde a înscris 5 goluri, a urmat un an şi jumătate la Benevento, pe care a ajutat-o să promoveze cu serie de reuşite din lungul drum al barajului şi acum a evoluat jumătate de sezon la Novara. La Benevento a marcat de opt ori, la Novara de nouă ori.

Închide ×