Cele mai citite

Puşcaş povesteşte viaţa de la Milano! “Începutul nu a fost deloc unul uşor!”

George Puşcaş, unul dintre cei mai talentaţi români ai momentului, a oferit un interviu pentru Corriere dello Sport, legat de Inter, Mancini şi viaţa în Italia. ...
02.04.2015 | 16:42
Puşcaş povesteşte viaţa de la Milano!
ADVERTISEMENT

George Puşcaş, unul dintre cei mai talentaţi români ai momentului, a oferit un interviu pentru Corriere dello Sport, legat de Inter, Mancini şi viaţa în Italia. 

“M-a văzut Casiraghi la un meci de juniori disputat de România contra Franţei. Eu jucam atunci la Liberty Oradea, echipă din Liga 2. Cînd a ajuns acolo oferta de la Inter, am simţit că se împlineşte un vis şi am acceptat imediat. Într-o zi, Cristi Chivu m-a sunat şi mi-a spus şi el despre ofertă. El mi-a explicat despre această oportunitate pe care nu o pot rata, aşa că iată încă un motiv pentru care m-am decis”, a declarat George Puşcaş legat de ajungerea la Milano.

ADVERTISEMENT

“Începutul la Milano nu a fost deloc unul uşor. Nu ştiam limba, n-aveam familia lîngă mine, nici prieteni, plus că fotbalul italian era total diferit faţă de ce ştiam eu din România. Aşa că, în primele două-trei luni, nu mi-am propus decît să-mi îmbunătăţesc jocul şi să demonstrez că merit să fiu acolo“, a declarat Puşcaş despre începuturile la Milano.

“Este un mare antrenor. Îmi place foarte mult pentru că este un tehnician cu personalitate puternică. Îmi place pentru că vorbeşte foarte mult în antrenamente, îmi dă multe sfaturi utile şi nu are frică să utilizeze tinerii atunci cînd are nevoie. Toate aceste detalii îmi conferă încredere”, a declarat Puşcaş pentru Corriere dello Sport despre Mancini.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri