Fotbal international

Puşcaş, puştiul MINUNE din Serie A! Caracterizat în Gazzetta dello Sport: “Nu este logodit, citeşte Biblia şi este fanul lui Zlatan!”

George Puşcaş a jucat primul său meci ca titular la Inter în partida de Cupă cu Napoli. La doar 18 ani, atacantul român ar putea deveni unul dintre piesele principale ale Inter-ului. Gazzetta...
08.02.2015 | 11:39
Puşcaş, puştiul MINUNE din Serie A! Caracterizat în Gazzetta dello Sport:

George Puşcaş a jucat primul său meci ca titular la Inter în partida de Cupă cu Napoli. La doar 18 ani, atacantul român ar putea deveni unul dintre piesele principale ale Inter-ului. Gazzetta dello Sport îi face o caracterizare tînărului jucător român: 

“Mancini s-a convins de Puşcaş: îl va folosi alături de Shaqiri şi Palacio. Jucătorul român ar putea începe încă din primul minut în faţa lui Palermo. Iubeşte să meargă la cinema, îi place de Scarlett Johansson, citeşte Biblia şi are o singura referinţă în fotbal: Zlatan Ibrahimovic.

Cu Podolski şi Palacio iesiţi din formă, Mancini se gîndeşte să revitalizeze atacul. La ultimul antrenament, urmărit de Thohir, Mancini l-a folosit pe Puşcaş, un jucător care creşte de la o zi la alta, într-un sistem 4-3-3. În ciuda vîrstei sale, este un jucător complet, poate şuta la fel de bine cu ambele picioare, are un fizic bun, se mişcă bine şi îşi acoperă zona. Thohir s-a îndrăgostit de el, după ce a reuşit să marcheze 16 goluri în 11 meciuri la Primavera.

Este un puşti cu picioarele pe pămînt. Descoperit de Pierluigi Casiraghi şi adus în vara lui 2013 de la Oradea, sub formă de împrumut, cu o clauză de 600.000 de euro de cumpărare, Puşcaş locuieste la Interello şi îi place să meargă la cineva să vadă filme cu Leo Di Caprio şi Scarlett Johansson. Nu este logodit, citeşte Biblia şi este fanul lui Zlatan Ibrahimovic”, scrie Gazzetta dello Sport.

Inter este pe locul 13 cu 26 de puncte în primele 21 de etape. Echipa e într-o criză fără precedent în Serie A şi avînd în vedere că Podolski şi Palacio nu sînt în formă, Puşcaş are o şansă mare să joace la nerazzurri.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri