Cele mai citite

Video. Puşcaş, cel mai în formă atacant român! Hattrick în Italia!

George Puşcaş a plecat în această iarnă de la ultima clasată din Serie A, Benevento, dar şi-a regăsit pofta de gol la Novara, în Serie B.
Autor: Vicentiu Dinescu | 11.02.2018 | 21:09
Video. Puşcaş, cel mai în formă atacant român! Hattrick în Italia!

După ce a marcat la meciul de debut la Novara, scor 1-2 cu Ascoli, Puşcaş a avut o prestaţie de excepţie în partida din deplasare cu formaţia Cittadella, care se află în lupta pentru promovarea în prima ligă.

Internaţionalul român de tineret a reuşit un hattrick senzaţional în partida câştigată de Novara cu scorul de 3-1. Puşcaş a deschis scorul în minutul 11 şi a marcat de două ori cu lovituri de cap în repriza secundă, în minutele 55 şi 90+4.

Puşcaş a luat galben după ce şi-a aruncat tricoul în tribună

George Puşcaş a jucat toate minutele în meciul Cittadella – Novara 1-3 din etapa a 25-a din Serie B şi a primit un cartonaş galben în prelungirile întâlnirii, după ce şi-a scos tricoul şi l-a aruncat suporterilor la a treia reuşită.

În urma acestei victorii, Novara a ieşit din zona periculoasă a retrogradării şi a urcat pe locul 13, cu 30 de puncte. Mai mult, Novara este la şase puncte de Venezia, ocupanta poziţiei a opta, ultima care asigură participarea în barajul pentru promovare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!