Carousel hot news

Dezvăluiri incredibile! “Pe Daum l-a adus kinetoterapeutul FRF!”

Membru în comisia tehnică a Federaţiei Române de Fotbal, Marcel Puşcaş face dezvăluiri incredibile despre felul în care a fost numit Christoph Daum la conducerea echipei naţionale. Acesta...
08.09.2017 | 17:57
Dezvăluiri incredibile!

Membru în comisia tehnică a Federaţiei Române de Fotbal, Marcel Puşcaş face dezvăluiri incredibile despre felul în care a fost numit Christoph Daum la conducerea echipei naţionale. Acesta afirmă că trei oameni l-au adus pe german pe banca tricolorilor: cuplul Răzvan Burleanu-Andrei Vochin, dar că implicare mare a avut şi Christos Papadoupulos, preparatorul fizic şi kinetoterapeutul FRF!

“S-a vorbit cu kinetoterapeutul, care e şi membru în Comisia Tehnică! El a fost cel care a căutat antrenorul, că doar nu ştia Burleanu antrenori germani! Cu el s-a discutat, el a fost cel care a venit cu propunerile! Iar Răzvan Burleanu şi Andrei Vochin l-au numit, de ce să ne ascundem după deget! Aceşti trei oameni l-au pus pe Christoph Daum la echipa naţională!”, a spus Puşcaş.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Marcel Puscas: “Mandatul lui Daum ne-a sărăcit cu 15 milioane de euro!”

Puşcaş i-a răspuns lui Burleanu, care afirmase că în mandatul lui Daum nu au fost probleme la selecţie, cum era în mandatul lui Piţurcă sau Iordănescu, când echipa era făcută de impresari şi de Gigi Becali! Acesta afirmă că respectivele interese au adus sume imense în vistieria Federaţiei Române de Fotbal, în timp de mandatul lui Daum a păgubit FRF!

“Acuză el că erau probleme cu selecţia, că impresarii şi Gigi Becali făceau echipa, că era colcăială la echipa naţională…păi colcăiala asta ne-a adus calificări peste calificări! Colcăiala lui Piţurcă şi Iordănescu ne-a adus 10 milioane de euro, necolcăiala din jurul lui Daum ne-a scos din buzunar 15 milioane de euro. Peste tot în lume sunt impresari şi diverşi oameni cu interese în jurul echipelor”, a declarat Puşcaş.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri