Carousel hot news

Pustai anunţă renaşterea Rapidului “Terminăm în primele şase!”

Rapid traversează una dintre cele mai grele perioade din istorie. Formaţia giuleşteană se află pe ultimul loc în clasament, la şapte lungimi de poziţiile care asigură prezenţa în şi în...
19.02.2015 | 00:03
Pustai anunţă renaşterea Rapidului “Terminăm în primele şase!”
ADVERTISEMENT

Rapid traversează una dintre cele mai grele perioade din istorie. Formaţia giuleşteană se află pe ultimul loc în clasament, la şapte lungimi de poziţiile care asigură prezenţa în şi în sezonul viitor al Ligii 1. În ciuda situaţiei din campionat, oficialii clubului, jucătorii şi suporterii sînt optimişti că că Rapid se poate salva. În Giuleşti a venit un antrenor cu experienţă, precum şi fotbalişti cu un CV impresionant. Pustai a semnat cu alb-vişiniii un contract pînă la finalul sezonului, iar dacă formaţia va rămîne în Liga 1 înţelegerea cu Rapid se va prelungi automat.

Pustai vrea buget de 4 milioane de euro

Pustai are, însă, planuri mari pentru sezonul viitor. La fel şi Valerii Moraru, care plănuieşte să scoată clubul din insolvenţă în luna mai. Dacă acest lucru se va întîmpla, Rapid ar putea evolua din nou în cupele europene în ediţia 2016-2017. Iar acesta este obiectivul principal pe care îl are la gruparea giuleşteană. “Dacă ne salvăm de la retrogradare, cu un buget de patru milioane de euro ne batem, în sezonul viitor, la locurile 1-6. Fără probleme!”, i-a transmis Pustai lui Moraru conform surselor FANATIK.RO. “Ca să ne salvăm, probabil 30 de puncte vor fi suficiente. Sau cu nouă victorii şi cît mai puţine înfrîngeri”, a spus Pustai.

SUPER INTERVIU: „Am cîştigat trofee şi am fost făcut BEŢIV!”

STEAUA-RAPID. Se VÎND bilete! Cît COSTĂ şi de unde poţi CUMPĂRA!

 

Săpunaru confirmă: “Ne batem la cupele europene!”

Sosit în această iarnă la Rapid, Săpunaru a dezvăluit, într-un interviu acordat pentru FANATIK, că gruparea alb-vişinie are în plan să se lupte pentru titlu chiar din sezonul viitor. “Dacă ne vom salva de la retrogradare, domnul Moraru va scoate echipa din insolvenţă. Şi, din ce ştiu eu, vor veni jucători de valoare care să ajute echipa să se bată la cupele europene şi campionat”, a spus Săpunaru. Rapid a evoluat ultima dată în Liga Europa în sezonul 2012-2013, cînd Heerenveen a eliminat formaţia alb-vişinie în turul III preliminar, 4-1 la general.

ADVERTISEMENT

EXCLUSIV / Gică Popescu e ACASĂ! “A fost ELIBERAT!”

GIGI BECALI. Război total în familie: “TE VOI TERMINA!”

 

I se dublează salariul

Conform surselor FANATIK.RO, salariul lui Pustai ar urma să se dubleze în cazul în care Rapid ar scăpa de retrogradare. “Dacă echipa o să cadă în eşalonul secund, Pustai va pleca şi echipa va trece printr-o fază de reconstrucţie. În caz contrar, venitul lunar ar tehnicianul va atinge suma aflată de mass-media, 12.000 euro pe lună. Pînă atunci, salariul lui Pustai este de 6000 euro”, au precizat apropiaţii antrenorului. Venit la care ar urma să se adauge şi o primă de 50.000 euro pentru îndeplinirea obiectivului. La care se adaugă o prelungire a înţelegerii pentru următoarele două sezoane.

STEAUA. EXCLUSIV / Gâlcă a trăit o UMILINŢĂ GROAZNICĂ în vestiar!

STEAUA. “Telenovela” Keşeru, la FINAL! Vezi cifrele transferului!

 

5 milioane de euro este averea lui Moraru conform Forbes

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri