Puştai anunţă plecări de la echipă: “Unii sunt blazaţi şi ne vom despărţi de ei”

Gaz Metan Mediaş a fost învinsă cu 0-2 de CSU Craiova în etapa a 8-a din Liga 1 Betano. Medieşenii au ajuns la a treia înfrângere consecutivă în campionat. Echipa antrenată de Cristi Puştai...
25.08.2017 | 23:20
Pustai anunta plecari de la echipa Unii sunt blazati si ne vom desparti de ei
ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaş a fost învinsă cu 0-2 de CSU Craiova în etapa a 8-a din Liga 1 Betano. Medieşenii au ajuns la a treia înfrângere consecutivă în campionat. Echipa antrenată de Cristi Puştai se află pe locul 12, poziţie de baraj pentru rămânerea/retrogradarea din Liga 1 Betano. 

Cristi Puştai, antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, a declarat la finalul meciului că este dezamăgit că echipa sa nu marchează şi nu reuşeşte să ajungă periculos în faţa porţii. Tehnicianul echipei medieşene a anunţat că va face câteva schimbări la echipă în pauza competiţională, acesta anunţând că va renunţa la câţiva jucători.

ADVERTISEMENT

“Am reuşit să pierdem şi la Severin. Am încercat să ne apărăm cu CSU Craiova şi să-i blocăm. Am arătat destul de bine, în prima repriză ne-am închis bine. Am avut prea puţine şanse să punem probleme. E greu, suntem într-o situaţie grea. Am arătat mai bine faţă de celelalte deplasări. Încet o să rezolvăm problemele. Trebuie să înscriem, avem nevoie de goluri. Avem prea puţine ocazii. În pauza asta poate renunţ la câţiva jucători. Sunt blazaţi şi nu au cum să mai crească. Vor afla când ajungem la Mediaş. Nu mi-a plăcut atitudinea lor”, a declarat Cristi Puştai la finalul meciului.

Olivian Surugiu a vorbit după înfrângerea de la Severin, fotbalistul lui Gaz Metan Mediaş declarând că trebuie ca echipa să obţină puncte pe viitor şi să treacă peste ratările din meciurile precedente. “Trecem printr-o perioadă foarte proastă. Sper să ne adunăm şi să obţinem mai multe puncte pe viitor. În meciurile precedente am ratat foarte mult, sper să avem un declic la echipă şi să ne trezim.

ADVERTISEMENT

Craiova a pus o presiune constantă pe noi. Trebuie să ne revenim şi să obţinem mai multe puncte în etapele viitoare. Le urez multă baftă celor de la Craiova şi să ia titlul după mulţi ani. Trebuie să ne adunăm şi să obţinem puncte”, a declarat Olivian Surugiu la finalul meciului.