Pustai, critic cu jucătorii săi: “Am avut execuţii lamentabile”

Adrian Dumitru   
in Liga 1
13/08/2016, 20:42
Pustai, critic cu jucătorii săi: “Am avut execuţii lamentabile”

Atît Cristi Pustai, cît şi Eric de Oliveira consideră că înfrîngerea în faţa Concordiei este nejustificată.

Antrenorul Gaz Metanului este de părere că doar lipsa de luciditate a atacanţilor săi a adus victoria echipei gazdă. “Am avut multe situaţii de gol, dar asta este situaţia dacă nu înscrii. Ne va fi greu dacă vom rata să adunăm puncte. Nu comentez arbitrajul, nu cred că au fost probleme. Ne aşteaptă un meci foarte greu cu FC Botoşani pe teren propriu. Am avut ocazii de singur cu portarul, însă execuţiile noastre au fost lamentabile. E frustrant să pierdem! Dar este o înfrîngere din care trebuie să învăţăm. Am dominat jocul, mai ales în prima repriză. Sînt supărat!”, a declarat Pustai.

Avertismentul lui Eric

Eric de Oliveira se aştepta ca echipa ardeleană să reauşească cel puţin un egal. La fel ca antrenorul său, mijlocaşul este convins că Mediaş a pierdut nemeritat. “Am venit aici să luăm cel puţin un punct, dar nu am avut minte pe finalul meciului. Trebuie să muncim şi să reparăm greşeala la următoarea partidă. Concordia era o echipă de bătut. Sîntem supăraţi, nu ne aşteptam să plecăm acasă fără cel puţin un egal. Felicitări pentru Concordia, au crezut pînă la final în şansa lor. Sînt bine din punct de vedere fizic, încerc să ajut echipa şi să revin la forma din trecut. Domnul Pustai decide cît trebuie să joc, e alegerea lui. Trebuie să învingem pe FC Botoşani”

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×