Pustai a dezvăluit secretul victoriei: “Era SIMPLU”

Adrian Dumitru   
în Dinamo
22/03/2014, 23:17
Pustai a dezvăluit secretul victoriei: “Era SIMPLU”

Cristi Pustai a explicat la finalul meciului cu Dinamo cum şi-a motivat jucătorii mental pentru această partidă. În pofida victoriei, tehnicianul gorjenilor şi-a criticat echipa pentru spaţiile largi lăsate în centrul defensivei.

“Le-am transmis jucătorilor că e timpul să ne aducem bucuria în suflet, iar astăzi jucătorii s-au mobilizat. Am redevenit echipa redutabilă din deplasare, dar mai avem greşeli în zona centrală. Este îngrijorător, dar e bine că am reuşit să înscriem. Acesta a fost secretul victoriei. Era simplu: să înscriem pentru că astfel Dinamo nu putea să mai cîştige cu 1-0. A fost un meci care putea fi cîştigat şi de către Dinamo, dar e bine că am reuşit noi. Am crezut pînă în ultima clipă în victorie! Ne este greu fără Eric, dar nu avem ce să facem. S-a dus la mai bine, iar clubului i-au intrat nişte bani în conturi”, a declarat, pentru Digisport, Cristi Pustai.

“Era o partidă capitală pentru noi!”

Alin Buleică le-a transmis un mesaj conducerii care, după eşecurile din acest. a decis blocarea salariilor către fotbalişti. Mijlocaşul trupei lui Pustai şi-a exprimat convingerea că formaţia sa a cîştigat meritat confruntarea cu Dinamo. “Dacă nu învingeam acum, Dinamo se distanţa de noi şi era greu să îi ajungem din urmă. Această partidă a fost capitală pentru noi, cred că putem să accedem pe un loc care duce în cupele europene. Sperăm ca oficialii echipei să nu mai fie supăraţi pe noi şi să ne deblocheze salariile. Am meritat victoria, am dat golul trei. Am meritat victoria!”, a declarat Buleică.

„Am cîştigat o partidă de şase puncte. Era un joc foarte important pentru noi, vreau să dedic această victorie fanilor noştri din Mediaş şi din Tîrgu Jiu. Avem nevoie de această victorie pentru a mai spera la Europa League. Prima repriză am controlat-o, în partea secundă am făcut şi greşeli, dar pe fondul jocului bun al lui Dinamo. Dacă ne-am fi desprins în prima repriză, am fi tranşat mai repede partida. Dacă vom cîştiga şi următoarele două partide, primele vor fi deblocate. Îi dedic victoria şi nepoţelului meu, care este stelist. Steaua are conducător, eu îmi văd de echipa mea”, a spus Eugen Pîrvulescu, preşedintele executiv al Pandurilor.

Buleică

Închide ×