Puştii lui Bratu: „Nu aveam voie să pierdem cu Juventus”

Eduard Nicolae Popa   
în Dinamo
30/03/2018, 23:53
Puştii lui Bratu: „Nu aveam voie să pierdem cu Juventus”

Juventus Bucureşti a condus la pauză cu 1-0, după un gol înscris de Ciprian Petre. Dinamo a egalat după pauză, prin reuşita lui Daniel Popa, dar Wallace a adus victoria echipei originare din cartierul Colentina în minutul 70 al partidei. Marcatorul golului dinamovist, Daniel Popa, s-a arătat extrem de dezamăgit de înfrângerea suferită de echipa sa: 

„Din păcate nu am făcut jocul pe care l-am pregătit, ce ne-a spus Mister. Asta este, trebuie să ne pregătim pentru următorul meci. Trebuia să jucăm mai agresiv, să stăm mai sus. Ei aveau nevoie de puncte şi au meritat victoria asta. Noi nu aveam voie să pierdem puncte deloc. Trebuia să câştigăm toate meciurile. Nu o să ajungem să jucăm pentru evitarea retrogradării. Dar nu aveam voie să pierdem pe teren propriu. Mergem la Botoşani să câştigăm.”

Muţiu, titular în premieră la Dinamo

După accidentarea lui Brănescu la antrenamentul din urmă cu o zi şi menajarea lui Penedo, care a fost prezent la naţionala Panama, Florin Bratu i-a dat credit tânărului Vlad Muţiu, care a debutat în acest sezon la Dinamo. Goalkeeperul a fost şi el supărat că nu a reuşit să prevină înfrângerea la meciul cu Juventus: „Nu am nicio explicaţie. Sper ca nu asta să fie faţa echipei şi să arătăm altceva în următoarele meciuri. M-am bucurat că am fost titular, dar nu am putut să îmi ajut echipa la cele două goluri. Mergem la Botoşani să jucăm fotbal şi să câştigăm.”

Închide ×