Life

Puștiu’ de la Cronica Cârcotașilor a emigrat în Anglia! Cum arată acum

Puștiu` de la Cronica Cârcotașilor, pe numele lui adevărat Marian Cătălin Stanciu, a plecat din România acum mai bine de șase ani și s-a stabilit în Marea Britanie, loc în care, într-un final, a reușit să se realizeze.
11.09.2021 | 14:42
Puștiu` de la Cronica Cârcotașilor, alaturi de Serban Huidu, pe cand erau amandoi staruri ai emisiunii sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Puștiu` de la Cronica Cârcotașilor pare să nu ducă deloc dorul României, țară pe care a părăsit-o, surprinzător, în 2015, din postura de vedetă a emisiunii, pentru a se stabili în Marea Britanie.

Puștiu` de la Cronica Cârcotașilor a emigrat și și-a schimbat viața

Marian Cătălin Stanciu i-a surprins pe toți fanii pe care îi avea la cea mai longevivă emisiune de satiră din România în momentul în care a anunțat că vrea să părăsească țara și să se stabilească în Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Pe atunci, Șerban Huidu, cel care a dat viață emisiunii, și care a rămas apropiat de Puștiu` de la Cronica Cârcotașilor, a comentat, trist, pe conturile sale de socializare momentul cu pricina, recunoscând că se gândea și el să emigreze.

Astăzi, Puștiu` pleacă definitiv în Anglia. Dar, după 15 ani, încă iubește Cronica Cârcotașilor, așa că pe ea nu o părăsește. Despre ce e vorba veți vedea în toamnă! Drum bun, Puștiu`! Poate că asta este soluția: ești capul nostru de pod acolo, venim unul câte unul”, nota, la acea vreme, Șerban Huidu pe conturile sale de socializare.

ADVERTISEMENT

Între timp, Marian Cătălin Stanciu nu a avut ocazia să își ajute ceilalți colegi de emisiune să emigreze, atât Șerban Huidu, cât și Mihai Găinușă rămânând în țară, certându-se epocal doar câțiva ani mai târziu.

Puștiu` de la Cronica Cârcotașilor s-a specializat în producție video

Odată ajuns în Marea Britanie, Puștiu` s-a stabilit în orașul Northampton din Anglia și a început să specializeze în ceea ce era, încă din România, marea lui pasiune.

ADVERTISEMENT

Așa că, între anii 2017 și 2019 a urmat cursurile de la London College of Contemporary Arts, specializându-se pe producție video, experiența lui de cameraman ”la mobilă” de la emisiunea care i-a adus celebritatea dovedindu-se extrem de utilă.

Odată specializat, Marian Cătălin Stanciu, zis Puștiu` a început, încet, să pună bazele unei afaceri în domeniu, ajutat de fiul și de soția lui.

ADVERTISEMENT

Iar acum, pare-se, Puștiu` de la Cronica Cârcotașilor poate spune că lucrurile s-au așezat așa cum și-a dorit, firma pe care o deține, Raven Land Production, având rezultate financiare destul de bune pentru a întreține întreaga familie.

E adevărat, firma pe care o conduce Marian Cătălin Stanciu și-a diversificat activitățile, realizând pictoriale, producții video pentru spoturi publicitare, dar și producții video la nunți, botezuri și alte cumetrii.

Puștiu` , vacanță de vis, la Lisabona

Însoțit de familia lui, Marian Cătălin Stanciu pare să se distreze la maximum în capitala Portugaliei, Lisabona, într-o vacanță cât se poate de relaxată.

Iar din imaginile postate pe Facebook, Puștiu` de la Cronica Cârcotașilor pare să savureze la maximum frumusețile Lisabonei, fiind impresionat mai ales de clădirile monumentale ale orașului care, pe vremuri, fusese centrul unui imperiu uriaș.

Și, ajuns la 52 de ani, simpaticul Puștiu` de la Cronica Cârcotașilor pare să se simtă mai bine ca niciodată, conturile sale de socializare arătându-l în ipostaze care mai de care mai trăsnite, râzând și distrându-se alături de noii lui prieteni din Anglia sau alături de familia sa.

ADVERTISEMENT