Fotbal intern

Puștiul macedonean de la FCSB 2, încrezător în viitor: „Cariera mea abia acum începe”

15.03.2021 | 21:46
Pustiul macedonean de la FCSB 2 increzator in viitor Cariera mea abia acum incepe
ADVERTISEMENT

Jorgo Papuli este puștiul din Macedonia de Nord de doar 19 ani de la FCSB 2, iar acesta este cât se poate de încrezător în viitorul său și vrea să ajungă lângă Tănase și compania.

Jorgo Papuli a fost crescut la Academia de Fotbal a lui Goran Pandev, celebrul atacant care a scris istorie în Serie A și care încă evoluează la cel mai înalt nivel la Genoa, unde a reușit să înscrie chiar în ultima etapă din campionat, 1-1 cu Udinese.

ADVERTISEMENT

Papuli visează să ajungă în prima echipă a FCSB-ului și să lupte la titlu alături de colegii săi deja celebri, fiind foarte fericit când a aflat că va mai rămâne la formația a doua a „roș-albaștrilor”.

Puștiul macedonean de la FCSB 2 crede în șansa lui

Jorgo Papuli a vorbit despre cât de fericit a fost când a aflat că va mai rămâne și în viitor la FCSB 2, iar tânărul își dorește să ajungă în formația lui Toni Petrea cât mai repede.

ADVERTISEMENT

„Bineînțeles că mă bucur enorm că fac parte dintr-un club atât de grozav. Sper că voi folosi șansa care mi se oferă și nu voi dezamăgi. Sunt gata să fac tot posibilul și să dovedesc cât valorez.

Cariera mea de fotbal abia începe și sunt bucuros de provocările care urmează. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în trecut și care m-au sprijinit, în special familiei”, a declarat Papuli pentru sportmedia.mk.

ADVERTISEMENT
  • 19 ani este vârsta lui Jorgo Papuli

Cine este Jorgo Papuli

Jorgo Papuli este un tânăr mijlocaș din Macedonia de Nord, crescut la Akademija Goran Pandev și care a fost pe banca de rezerve la duelul din Liga 3 dintre CSA Steaua și FCSB 2, 1-1, însă nu a fost introdus în teren de Bogdan Argeș Vintilă.

Jorgo Papuli este unul dintre puștii foarte talentați de la echipa a doua a FCSB-ului și care este așteptat ca în viitor să evolueze la mijlocul terenului pentru echipa mare.

ADVERTISEMENT

Tânărul mijlocaș promite mult și este o prezență inedită în lotul formației secunde a „roș-albaștrilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,95 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT