Sport

Puștiul minune al FCSB-ului, desființat de Basarab Panduru și Cornel Dinu: „Se rostogolea pe teren!”

Basarab Panduru l-a desființat pe Cristi Dumitru, puștiul FCSB-ului împrumutat la FC Argeș, după meciul cu CFR Cluj, partidă terminată cu victoria campioanei României, scor 2-0.
05.04.2022 | 00:25
Pustiul minune al FCSBului desfiintat de Basarab Panduru si Cornel Dinu Se rostogolea pe teren
Cu prestații jalnice în ultimul timp, Cristian Dumitru nu a scăpat de criticile analiștilor tv. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Analistul TV este supărat pe Cristi Dumitru, căruia îi transmite că a pierdut un an degeaba și că i se irosește talentul inutil.

Puștiul FCSB-ului împrumutat la FC Argeș, desființat de Basarab Panduru

Cristi Dumitru a intrat pe teren pe parcursul duelului cu CFR Cluj, fără să aibă mari realizări, iar Basarab Panduru a remarcat că jucătorul încerca să se încălzească în timpul confruntării.

ADVERTISEMENT

„L-am văzut, nu mi-a plăcut ce am văzut, nu e bine ce faci. Nu poți să fii anul trecut un talent și anul ăsta să nu joci nimic. E un an pierdut. Nu poți să joci așa la 21 de ani, la talentul pe care îl ai.

Trăgea într-una de tricoul ăla, că-i era frig la mâini. Eu am zis că o avea și el bucuria de a intra pe teren, de a juca, de a arăta ceva… el era preocupat de tricoul ăla în primele 10 minute de când a intrat”, a spus „Pandi”, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru a continuat și a spus că dacă el ar fi fost antrenorul lui Cristi Dumitru și ar fi văzut că vrea să se încălzească pe teren, l-ar fi schimbat:

„Eu dacă eram antrenor, îl scoteam imediat afară. Hai înapoi pe banca de rezerve, că văd că ai înghețat. Nu e bine așa!”.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu e și mai acid: „Se rostogolea pe teren!”

Actualul fotbalist al lui FC Argeș nu a scăpat nici de tirul lui Cornel Dinu, care a fost mult mai acid în caracterizare: „Se rostogolește pe teren. Era și speriat, săracul, că e frig afară. E vorba de o stare de frig mental la această generație”.

Cristi Dumitru a începus sezonul la FCSB, însă a fost împrumutat ulterior la FC Argeș, club la care a evoluat și în sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Cristi Dumitru are 24 de meciuri jucate în Casa Pariurilor Liga 1, reușind să înscrie un singur gol și a oferit două pase decisive. Cristi Dumitru a reușit să marcheze și un gol în Cupa României, în două meciuri jucate.

  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Cristi Dumitru, conform transfermarkt.com
  • 21 de ani are Cristi Dumitru
ADVERTISEMENT